KOŠARKA

Srbijanska striptizeta košarkaša stavila na muke: Paul George na sudu

Zbog djeteta u vanbračnoj zajednici

A. I. M.

28.9.2014

Profesionalni američki košarkaš Pol Džordž (Paul George), koji trenutno brani boje Indijane, propustio je nedavno održano Svjetsko prvenstvo u Španiji kada je njegova reprezentacija ovjerila naslov prvaka, a na muku mu ovih dana prisjedaju i mediji. Naime, zvono na njegovo ime stavljeno je zbog djeteta koje je dobio u vanbračnoj vezi s dvadesetčetverogodišnjom srbijanskom striptizetom Danijelom Rajić.

Džordž će se uskoro naći na sudu jer je izbjegavao obaveze oko izdržavanja kćerke koja je rođena 1. maja ove godine.

Američki "New York Post" objavio je tekst u kojem se argumentirano tvrdi da je poznati Džordž zaista otac djevojčice koja se zove Olivija.

Striptizeta i sportista upoznali su se prošlog ljeta u Majamiju, gdje je Danijela živjela. Navodno, viđali su se nekoliko mjeseci, a ona je za to vrijeme zatrudnjela i u maju ove godine se porodila.

daniela-rajic-1

Rajić: Živjela u Majamiju

Rajić tvrdi da joj je Pol ponudio milion dolara da abortira, što je odbila, a sada ga je, kao nemarnog oca, i tužila. Također, podnijela je i zahtjev da ona bude jedini djetetov staratelj, tvrdeći da Džordž nije sposoban brinuti se o djetetu zbog svojih obaveza prema klubu te da još nikada nije zatražio da vidi dijete.

Platio sve troškove

Zastupnici ovog košarkaša odbili su tvrdnje striptizete i saopćili da je Pol platio sve troškove porođaja, kao i da joj sada pruža novčanu pomoć.

Inače, Džordž je trenutno u ljubavnoj vezi s Keli Rivers (Kely), kćerkom sadašnjeg trenera Klipersa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.