KOŠARKA

Mlada košarkašica ostala ležati na podu: "Komad parketa se zabio u mene!"

Horor scena iz SAD-a

Autor:(A. Vr.)

19.2.2016

Zastrašujuća nesreća dogodila se prošle nedjelje u američkom Wisconsinu, gdje je na košarkaškom turniru za mlađe kategorije teško nastradala mlada 14-godišnja djevojka.

Naime, djevojčica se trenutno oporavlja u bolnici nakon što se u nju zabio komad parketa. Mlada košarkašica se u žaru borbe požrtvovno bacila prema lopti, a potom se dio parketa koji je bio odlomljen zabio u njen torzo dok je ona klizila po tlu.

Nikome u dvorani nije bilo jasno zašto djevojka ne može ustati, pa tako niti direktoru turnira Perryu Hibneru koji ju je upitao što se dogodilo, na što mu je dijete odgovorilo:

- Komad drva se zabio u mene.

Na mjesto nesreće su vrlo brzo stigli i doktori, a navijači i svi ostali koji su se nalazili u dvorani zamoljeni su da napuste istu.

- Mislili smo da ćemo morati ukloniti čitav komad parketa i zajedno s djevojkom ga prenijeti u bolnicu - rekao je Hibner.

Srećom to se nije dogodilo, a također valja napomenuti kako djevojčici nije stradao niti jedan vitalni organ. Iako je ovo bila zastrašujuća situacija, kako za igračicu tako i za roditelje, Hibner vjeruje kako će se djevojčica vrlo brzo vratiti košarci. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.