KOŠARKA

UTAKMICA SEZONE Košarkaši Čelika u subotu sa KK "Promo" iz Donjeg Vakufa

U sportskoj dvorani "Bilmišće"

Autor:D. Pa.

25.2.2016

U prostorijama OKK Čelik održana je redovna konferencija za medije uoči susreta 17. kola „A1 Lige“, na kojoj su o predstojećem susretu govorili prvotimci Mirko Đerek i Almin Ibrahimkadić kao i pomoćni trener Adis Bajramović.

Osim važne utakmice za zeničke košarkaše koja se igra u subotu, na konferenciji se napravljen kratki osvrt na odigranu utakmicu u Lukavcu, za koju su kazali je bila uzbudljiva i neizvjesna do samog kraja.

Ipak, najviše pažnje posvećeno je, kako su je nazvali, utakmici sezone, koja se igra u subotu sa početkom u 20 sati, u dvorani na Blimišću. Seniori Čelika dočekuju KK "Promo" Donji Vakuf, koja im je direktni konkurent za plasman u Play off.

-    Očekujemo od ljubitelja muške košarke i naših sugrađanina da će u subotu doći i ispuniti tribine našeg Bilmišća, te nas podržati u ovoj veoma bitnoj utakmici. Također, napominjemo da je ova utakmica i prilika da naš klub podrži humanitarnu akciju Aldina Kajmakovića. Naime, na utakmici će naši prvotimci podijeliti majice sa natpisom #svizaživot - pojasnio je Bajramović, pomoćni trener OKK Čelik.

Prvotimci Đerek i Ibrahimkadić pozvali su sve navijače da dođu na ovaj bitan susret, te su obećali bespoštednu borbu na parketu.

Pravdu na predstojećem susretu dijelit će sarajevske sudije Hodžić, Đapo i Nikšić.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.