KOŠARKA

Čuveni Air Force slavi 35-ti rođendan

Sponzorisani tekst

1.12.2017

U četvrtak, 7.12.2017 od 14h u Domu Mladih na Skenderiji obilježava se 35. rođendan jedne od najpoznatijih Nike ikona – AIR FORCE. 

Prošlo je tačno 35 godina otkako je legendarni, i svakako jedan od najpopularnijih modela iz Najki porodice, Air Force 1, ugledao svjetlost dana. Patika koja se već više od tri decenije konstantno mijenja i unapređuje, ostaje simbol sinergije modernog i klasičnog, a njeni ljubitelji, svjetske muzičke, filmske i sportske zvijezde, ali i „obični ljudi“, najveći poklonici modela Air Force 1.

Jedan od najpoznatijih članova Air Force porodice, Duckboot, prvi je među Najki modelima koji je otvorio sezonu. Poznata kao patika koja se uspješno bori sa zimskim vremenskim uslovima, kišom i snijegom, Duckboot predstavlja sinonim za izdržljivost i istrajnost, zahvaljujući specijalnim materijalima i đonom koji ne propušta vodu.



U okviru cjelodnevnog obilježavanja i proslave Air Force rođendana sve posjetioce očekuje dobra zabava, dosta zanimljivosti i poklona.  

Za sve obožavaoce NBA klubova i basketa, organizatori su pripremili BASKET CHALLENGE aktivnosti. 

Svi zainteresovani, od 16 do 26 godina mogu se prijaviti za učešće u basket nadigravanju i osvojiti vrijedne Nike nagrade, na dan eventa. Prijave su u Nike Shopu i Buzz radnjama u Sarajevu, ili na dan eventa.

Posjetite Air Force zabavu, zabavite se, osvojite poklone i uživajte u sjajnom društvu košarkaša KK Bosna, Fudbalera FK Sarajeva, Ajdina i Denisa, Lejle Šebić, Diva-e (Erna Saljević) i Kontre.

Cjelodnevno druženje i zabava za sve obožavaoce Air Force modela trajat će od 14h do 18h na dobro poznatoj adresi Doma mladih na Skenderiji, 7.12. Novi Air Force i Duckboot modeli ekskluzivno su dostupni u Nike shopu u Sarajevu i Buzz šopovima u BiH i Buzz online shopu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.