KOŠARKA

Neviđena euforija u Podgorici: Navijači bi ispunili i stadion Budućnosti

A. M.

11.4.2018

Finalna serija plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti izazvala je nezapamćeno interesovanje u Podgorici, saopćeno je iz crnogorskog kluba.

Poslije dva meča u Beogradu, serija se seli u Podgoricu, a crnogorski šampion još uvijek nije odlučio da li će puštati ulaznice u slobodnu prodaju.

– Klubu se sa upitima za rezervacije karata i uplatama na žiro račun do sada obratilo preko 8.000 građana, očekivano je da će trebovanje karata dostići cifru od preko 10.000, a sva se odnose na komplet karata za obje utakmice - navodi se u saopćenju Budućnosti.

Iz kluba je navedeno da navijači imaju 300 godišnjih karata, koje su vlasnici kupili na početku sezone, kao i da će 1.200 ulaznica dobiti firme – sponzori kluba.

– Jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresiranim koji žele da prisustvuju utakmici. KK Budućnost Voli će pokušati da izađe u susret, u skladu sa mogućnostima, i u toku sutrašnjeg dana informisati javnost da li će na dan utakmice i kada biti prodaje karata na šalteru SC Morača, što će biti vrlo teško. Na osnovu trenutne potražnje izvjesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču Budućnost Voli – Crvena zvezda ispunila gradski stadion u Podgorici - navodi se u saopćenju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.