KOŠARKA

Teletović o Drežnjaku: Nismo mi nikoga izgubili, već smo samo dobili

Teletović: Neka im je sa srećom negdje drugo. Arhiv

E. J.

21.7.2019

Košarkaš Širokog Dario Drežnjak nedavno je dobio poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja nastupa na turniru Kini, no nije ga prihvatio, pravdajući to, navodno, zdravstvenim problemima.

Međutim, sada se Drežnjakovo ime pojavilo na spisku reprezentacije Hrvatske, a kako je 21-godišnji krilni košarkaš očito brzo ozdravio, odlučio je prihvatiti nastup za susjednu državu na turniru koji će također biti odigran u Kini. Uslijedila je reakcija predsjednika Košarkaškog saveza BiH Mirze Teletovića…

- Samo oni koji iskreno osjećaju Bosnu i Hercegovinu, samo oni koji vjeruju da imamo svijetlu budućnost, a imamo je, samo oni koje ne moramo moliti i nagovarati su dobrodošli u bh. reprezentaciju. 

Nismo mi nikoga izgubili, niti ćemo ikada nekoga izgubiti, već smo samo dobili svakom takvom odlukom. Trebaju nas interesovati momci koji se srcem bore pod zastavom BiH, a svi koji to ne žele, neka im je sa srećom negdje drugo, jer BiH ne zavisi od pojedinca, niti će ikada ikoga moliti! Voli i igraj, izgaraj, jer je BiH iznad svega... - poručio je Teletović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.