NAKON TRAGEDIJE

Potresne izjave o supruzi Kobija Brajanta: Vanesa ne može dovršiti rečenicu

Nastoji ostati što jača kako bi pružila barem nekakvu utjehu svojoj ostaloj djeci

Vanesa i Kobi Brajant. AFP

J. A. / Avaz Sport

29.1.2020

Svijet sporta u šoku je nakon objave da je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobi Brajant (Kobe Bryant) poginuo u nedjelju u padu helikoptera u Kalabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. S Brajantom je bila i njegova 13-godišnja kći Đijana Marija-Onore (Gianna Maria-Onore), a poginulo je svih devet osoba koje su se nalazile u helikopteru. Brajantovi su s još sedmero ljudi putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Đijana trebala nastupiti.

Kobi je za sobom ostavio suprugu Vanesu (Vanessu) i još troje djece Nataliju, Bjanku (Bianku) i Kapri (Capri). Prema izvorima "Daily Maila", njegova supruga u potpunosti je shrvana zbog smrti kćerke i supruga, ali nastoji ostati što jača kako bi pružila barem nekakvu utjehu svojoj ostaloj djeci koja su iznenada ostala bez oca i sestre.

Kobi je s Vanesom bio ponosi tata četvero djece. Instagram

NBA legenda i Vanesa u braku su od 2001., on je imao 22 godine, a ona svega 18. 

- Ovo je izuzetno teško i devastirajuće vrijeme za Vanesu i cijelu njihovu porodicu. Vanesa ne može dovršiti rečenicu, a da ne zaplače. Međutim, trudi se ostati pribrana kako bi pružila utjehu ostalim kćerkama. Sada je ona ta koja mora ostati snažna - rekao je neimenovani izvor za "Daily Mail".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.