NBA LIGA

Poznate ekipe za All-Star: Lebron mudrije birao od Janisa

Meč na programu je u nedjelju, 16. februara

Lebron mudrije birao od Janisa. Agencije

Avaz Sport

7.2.2020

Kapiteni All-Star timova Lebron Džejms (LeBron James) i Janis Adetokumbo (Giannis Antetokounmpo) izabrali su startne petorke, a potom i rezerve za predstojeći spektakl u Čikagu.

Čini se da je i ove godine Lebron mudrije birao te je u svoju startnu petorku uzeo Džejmsa Hardena (James), Luku Dončića, Kavaja Lenarda (Kawhi Leonard) i saigrača iz Lakersa Entonija Dejvisa (Anthony Davis). 

Među rezervistima u Lebronovom timu je još jedan igrač iz našeg regiona Nikola Jokić, zajedno s Benom Simonsom (Simmons), Džejsonom Tejtumom (Jayson Tatum), Raselom Vestbrukom (Russell Westbrook), Krisom Paulom (Chris), Domantasom Sabonisom i Damijanom Lilardom (Damian Lillard). 

U startnoj petorci Janis tima nalaze se dvojica Kamerunaca Paskal Sijakam (Pascal Siakam) i Žoel Embid (Joel Embiid), kao i Kemba Voker (Walker) i Treja Janga (Trae Young).

Tu su još Bam Adebajo (Adebayo), Kris Midlton (Khris Middleton), Rudi Gobert (Rudy Gobert), Džimi Batler (Jimmy Butler), Kajl Lauri (Kyle Lowry), Brendon Ingram (Brandon) i Donovan Mičel (Mitchell). 

All-Star meč na programu je u nedjelju, 16. februara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.