ISPOVIJEST

Denis Rodman opisao kako je slomio penis

Madona ga je tješila poslije prvog razvoda

Rodman: Donesem loptu zvijezdi tima. Twitter

Avaz.ba

15.4.2020

Nekadašnja NBA zvijezda Denis Rodman (Dennis) našao se u centru pažnje kada je otvorio dušu i za jednu emisiju na britanskoj televiziji ispričao sve dogodovštine iz svog života. Poznat je bio po skok-igri pa je na početku razgovora objasnio šta je za njega skok.

- Zvijezda ekipe baca loptu na koš, ja skočim i ulovim je pa je opet odnesem toj istoj zvijezdi - slikovito je opisao Rodman, koji je otkrio i koji mu je najdraži skok u karijeri. 

- Skok sa Madone (Madonna) na Karmen Elektru (Carmen Electra). Taj mi je omiljeni - uz smijeh je rekao nekadašnji NBA igrač.

Iz mnoštva dogodovština koje su mu se dogodile u njegovom ne baš mirnom životu, izdvojio je jedan nimalo ugodan događaja koji se desio na krstarenju. 

 - Bili smo na nekakvom krstarenju, cijeli dan sam pio i partijao... Sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio tako da sam do kraja večeri bio odvaljen kao majka. Završio sam sa jednom djevojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu i prilično je uživala. U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe, zaletjela se i skočila na mene. Krv je bila na sve strane, a ona se uspaničila i počela da viče: "O, Bože, ubila sam ga, mrtav je!" Samo sam je pogledao i rekao: "Nisi, dušo, samo si mi slomila penis" - ispričao je kontroverzni košarkaš. 


Madona i Rodman. Twitter

Nikada nije bilo mira oko njega. Mnogi muškarci su mu zavidjeli što uživa u društvu prelijepih djevojaka, ali i zbog toga što je uspio zavesti najtraženiju pjevačicu na svijetu. Madona ga je tješila poslije prvog razvoda, a njihova veza privukla je pažnju cijelog svijeta. 

Poznat po svojoj ekstravagantnosti na terenu, a još češće izvan njega, spakovao je na svih pet prstiju jedne ruke pet NBA prstenova, osvojenih sa dva različita tima, u dvije različite ere. Najstariji je od ukupno 47 braće i sestara koje je njegov otac dobio s različitim ženama.

Tokom 2011. godine, Rodman je ušao u Kuću slavnih. Dobro je poznat i njegov susret sa sadašnjim vođom Sjeverne Koreje Kimom. Rodman njega sada smatra za zabavnog prijatelja, ali mu je čudno kako tako mali čovjek može da vodi državu.

I, na kraju, jedna žena i alimentacija, druga žena i alimentacija, treća žena i alimentacija, plus novac za izdržavanje djece, lude zabave i raskalašan život i, na kraju, naravno, bankrot. Nekadašnja zvijezda NBA lige i osvajač lige s Čikagom i Detroitom jedan je od sportista koji su ostali bez svega što su stekli. Njegov problem s alkoholom i drogom doveo ga je, maltene, do prosjačkog štapa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.