ASOVI

Spavao sa više od 2.000 žena, potrošio 100 miliona dolara na drogu, ali konačno našao svoj mir

Rođen je u njujorškom Kvinsu, tata mu je bio narkoman na heroinu, majka mu je umrla kad je imao 12 godina, a i on sam je tokom karijere imao velikih problema s drogom

Tokom karijere zaradio oko 113 miliona dolara. Arhiv

Avaz.ba

19.6.2020

Lamar Odom jedan je od onih košarkaša o čijem bi se životu moglo snimiti nekoliko filmova, jer iza sebe ima dva naslova prvaka, 14 godina sjajne karijere, ali i veliki broj velikih skandala. No čini se da se konačno smirio, barem prema objavama na društvenim mrežama, a za to je zaslužna jedna bivša košarkašica.

- Iskreno sam zahvalna na vremenu koje smo proveli zajedno i veselim se budućnosti. Naučio je biti sa mnom intiman, a bez potrebe za seksom, napisala je Sabrina Parr na Instagramu i obilježila tako godinu veze s bivšom zvijezdom Lejkersa.

Rođen je u njujorškom Kvinsu, tata mu je bio narkoman na heroinu, majka mu je umrla kad je imao 12 godina, a i on sam je tokom karijere imao velikih problema s drogom.

- Kad bih morao izračunati koliko sam potrošio na drogu, mislim da bi to bilo negdje oko 100 miliona dolara, šokirao je izjavom.

Procjenjuje se da je tokom karijere zaradio oko 113 miliona dolara. Dakle, nije previše ostalo. Ako i je išta, s obzirom na to da čak 60 posto  bivših NBA igrača bankrotira. 

U svojoj autobiografiji otkrio je da je 2015. godine bio na rubu smrti kad su ga pronašli u jednom bordelu drogiranog bez svijesti. Bio je nekoliko dana u komi, ali je preživio.

- Naslijedio sam to od oca, on je bio ovisnik. Stvari su se pogoršale kad mi je umro šestomjesečni sin, tražio je opravdanje.

Kokain je probao u drugim okolnostima. 

- Pa to se dogodilo kad sam imao grupni seks s nekoliko žena. Nakon toga svi moji demoni bili su pušteni s lanca. Postao sam profesionalac u skrivanju svoje ovisnosti iza leđa bivše supruge. Znate, ne želite da vam supruga zna da šmrčete kokain i da spavate s drugim ženama, otkrio je Odom.

Sam se hvalio da je spavao s više od 2.000 žena, čini se da materijala za holivudsku priču ovdje nikako ne nedostaje, pišu SN.

View this post on Instagram

1 year ago today @lamarodom and I started dating !!! The first pic was the very first pic that was ever taken of us. Back when I was still tryna play things cool lol. The second pic was our very first date and you can see our body language changed a lot!!! That is when we discovered that being around basketball and drinking red wine were two of our favorite things to do (our first date consisted of both things that night). . . A lot of people have asked me “how did I know he was the one”? I’ve been waiting to share this answer for quite some time now. The truth is, Lamar made sacrifices for me that no man has ever made! . . When I met him, he was living in LA and I was living in Atl. He was dealing with multiple women, wasn’t working out, didn’t eat healthy and was kind of all over the place 🤦🏽‍♀️I had a lot of boundaries when I met him. I didn’t want to seriously date any man that lived out of state. I didn’t want a man living in my place. I didn’t want to have sex with him. I didn’t want to date a man that dealt with multiple women. I didn’t want to date a man that was so self absorbed that he couldn’t tap into my interest and activities. . . So you know what Lamar did? He moved to Atl and rented an air bnb for him to stay in. He met me at the gym everyday to workout with me and even started trying all my healthy smoothies and food. He changed his phone number and cut off contact with previous women. He patiently worked around my busy schedule with my two kids and niece living with me at the time. He also learned how to be intimate with me without having sex! With all that, I was like “aight, I guess I’ll give this a real try lol”. . . This year has been extremely adventurous and imperfect for us! (Major emphasis on imperfect lol). No matter what, I’m truly thankful for the time we’ve had so far and looking forward to our future! . . I am by no means an expert at relationships, but one piece of advice I’d like to give women is this; Set your boundaries and stick to them! If they want you, they will respect them and stick around. If not, they aren’t the right one for you anyway! . . 1 year down baby! I love you @lamarodom 😘😘😛 . . #blacklove

A post shared by Sabrina Parr (@getuptoparr) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.