ORENBURG

Razija Mujanović pred meč odluke: Nekad dođe utakmica koja vas može više obradovati od rođendana

Imamo priliku da budemo ponos Bosne i Hercegovine i ovaj tim će dati sve od sebe da se plasira na Evropsko prvenstvo nakon više od 20 godina

Pobjeda protiv Švicarske nas vodi na Eurobasket. KSBiH

Piše: G. Šumar

4.2.2021

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas (12.30 sati) će u Orenburgu, uz direktan TV prijenos na BHT1, odigrati protiv Švicarske susret 5. kola grupe C kvalifikacija za Eurobasket. Naše košarkašice nakon četiri kola zauzima drugo mjesto u grupi sa sedam bodova, koliko ima i prvoplasirana Rusija koja ima bolji međusobni skor, tako da nas današnja pobjeda vodi na Eurobasket.

- Nekad dođe utakmica kada moramo da primijenimo sve ono što smo naučili od prvih košarkaških koraka, pa do posljednje utakmice koju smo igrali, napisala je na društvenim mrežama legendarna Razija Mujanović, tim-menadžer ženske reprezentacije BiH koja će i danas biti na našoj klupi. 

- Nekad dođe utakmica koja vas može više obradovati od rođendana. Nekad dođe utakmica koja može vašu budućnost učiniti ljepšom. Nekad dođe utakmica o kojoj možete da pričate do kraja života. Nekad dođe utakmica kada cijela država stoji iza vas i narod vam pruža ogromnu podršku… Imamo priliku da budemo ponos Bosne i Hercegovine i ovaj tim će dati sve od sebe da se plasira na Evropsko prvenstvo nakon više od 20 godina - istakla je Razija Mujanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.