REAKCIJE

Nurkić: Nadam se da će Razija Mujanović biti i sa nama, muškom seniorskom ekipom

Želio bih zahvaliti Razija Mujanović na uspješnom radu i selekciji ekipe

G. Šumar

Jusuf Nurkić

Foto: Arhiva


Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine oduševila je sve nastupom na Eurobasketu, gdje su "Zmajice" došle do četvrtine finala.

- Ponosan na sve što ste napravile, istakao je Jusuf Nurkić i dodao:

- Želio bih zahvaliti Razija Mujanović na uspješnom radu i selekciji ekipe. Čuda se dešavaju kad su pravi ljudi na pravom mjestu. Nadam se da će Razija Mujanović, ako bude u mogućnosti, da bude i sa nama, muškom seniorskom ekipom. Uz njeno iskustvo i znanje dobili bi novu dimenziju”, napisao je Nurkić.

Prethodno se oglasila i tim menadžer ženske košarkaške reprezentacije i zahvalila se svima na podršci.

- Treba skupiti hrabrosti i suprostaviti se najjačoj ekipi u Evropi na njihovom parketu, konsatuje legendarna Razija Mujanović i dodaje:

- Jesmo li uspjeli? Ja mislim da jesmo! Pohvale koje stižu iz francuskog tabora su najbolji dokaz tome. Niko više neće gledati na nas sa visine, vjerujte mi. Ova ekipa zaslužuje poštovanje. Ova ekipa punog srca nosi žuto-plavi dres. Ova ekipa ima pravo da sanja svoje snove. Putujemo u Valensiju i još uvijek nismo rekli sve što imamo. Idemo se boriti! Hvala na podršci koju nam pružate! Mi igramo za vas”, napisala je Mujanović.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na