ATRAKTIVNA KUBANKA

Ko je Džordanova izabranica Ivet Prijeto: Bivša manekenka koja je potpisala predbračni ugovor sa neobičnom klauzulom

Par je u braku od 2013. godine

Džordan i Ivet Prijeto. TWITTER

E. Ćosić

30.8.2021

Legendarni košarkaš Majkl Džordan (Michael Jordan) privukao je mnogo pažnje kada je posjetio hrvatsko i crnogorsko primorje ovog ljeta. 

Jedan od najboljih sportista svih vremena je sa svojom suprugom Ivet Prijeto (Yvett Prieto) posjetio Split, Hvar, Šibenik, Dubrovnik, a onda je otišao u Crnu Goru, gdje je sa jahtom "O'Para" uplovio u Tivat, a nakon toga je posjetio i Porto Montenegro. 

Inače, Džordan i atraktivna Ivet su u braku od 2013. godine. To je legendarnom košarkašu drugi brak, nakon što je 2006. godine okončao brak sa Huanitom (Juanita). Taj brak je skupo koštao Džordana, jer je na ime brakorazvodne parnice bivšoj supruzi morao isplatiti nevjerovatnih 168 miliona dolara. 

Dvije godine nakon razvoda u jednoj diskoteci upoznao je kubansku manekenku Ivet Prijeto, a poslije pet godina zabavljanja par se vjenčao pred 500 zvanica u jednoj crkvi u Palm Biču. Poslije im se na zabavi kod kuće pridružilo još 2.000 gostiju, među kojima su bili Skot Pipen (Scottie Pippen) i Toni Kukoč. 

Također, svi radnici koji su se pobrinuli da sve prođe kako treba morali su potpisati ugovor da detalje vjenčanja ne smiju iznositi u javnost. Nisu ugovor potpisali samo radnici, već i Džordanova nova supruga. 


Džordan i Ivet Prijeto se vjenčali 2013. godine. TWITTER

Ona je potpisala predbračni ugovor kako se legendarnom košarkašu ne bi ponovila situacija sa prvom suprugom

Tako u ugovoru postoji jedna klauzula prema kojoj bi Ivet, u slučaju razvoda, za svaku godinu braka dobila milion dolara. Ukoliko brak potraje više od deset godina, Džordanova izabranica bi za svaku godinu dobila pet miliona dolara.

Inače, Ivet Prijeto je bila u vezi sa Hulijom Iglesijasom Juniorom (Julio Iglesijas), bratom poznatijeg Enrikea Iglesijasa (Enrique).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.