KOŠARKA

Teletović: Poručio bih selektoru Bosniću da očekujem njegov poziv

Dobrodošao nazad majstore, saopćili su iz KK Turbina

Mirza Teletović. Arhiva

Piše: G. Šumar

3.9.2021

Nakon što je predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović (35) objavio da se vraća na parket i da će igrati za KK Turbina oglasili su se iz jablaničkog kluba.


Istinski prijatelj kluba

- Dobrodošao nazad majstore… Istinski prijatelj kluba, kluba u kojem je napravio svoje prve košarkaške korake. Mirza Teletovic se vraća u matični klub, da pomogne da izborimo ulazak u premijer ligu, kojeg priželjkujemo i čekamo već dugo godina. Jablanica je grad košarke, ovo je velika vijest kako za nas u klubu, tako i za sve ljubitelje košarke kako u našem gradu, tako i za sve ljubitelje košarke u BiH. Ponovo ćemo gledati trojke s parkinga.

Mirza jedno veliko hvala u ime kluba, u ime svih građana Jablanice, kojima si vratio nadu da se u ovom gradu može igrati košarka na najvišem nivou. Ponovo će dvorana u Jablanici biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a ti si zaslužio to i mnogo više, za sve što si radio u proteklom periodu za naš klub, nesebično si se odazvao svaki put kada smo ti se obratili za pomoć.

Najveći ambasador kako Jablanice, tako i naše države, još jednom je pokazao da trebamo i moramo imati više poštovanja prema ovoj ljudskoj gromadi, saopćeno je iz KK Turbina Jablanica.


Poruke selektoru

- Samo bih da poručim selektoru Vedranu Bosniću, da očekujem njegov poziv - napisao je Teletović na društvenim mrežama kao košarkaša Turbine, a potom se obratio kao predsjednik KSBiH:

- Samo opušteno selektore, nemojte da iko vrši pritisak na vas, kada budete pravili spisak.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.