NEZAPAMĆEN OBRAČUN

Američke košarkašice učestvovale u tuči kakva se rijetko viđa

Nije poznato šta je bio uzrok ove žestoke tuče, a Vilijams je tvrdila kako ona i njena prijateljica nisu prve počele

Izbila opšta tuča. Printscreen

M. K.

6.10.2021

Američke košarkašice, članice Atlante, Kortni Vilijams (Courtney Williams) i Kristal Bredford (Crystal Bradford), postale su ovih dana popularne, ali ne zbog neke spektakularne odigrane partije, nego zbog snimka tuče koji je osvanuo na internetu.

Na snimku se može vidjeti kako njih dvije na nepoznatoj lokaciji, u maju 2021, ulaze u opštu tuču sa neimenovanim ženama okupljenim oko jednog kamiona brze hrane. S njima je bila i Kalani Braun (Brown), košarkašica Hatajspora, koja je pokušala da smiri situaciju.

Nije poznato šta je bio uzrok ove žestoke tuče, a Vilijams je tvrdila kako ona i njena prijateljica nisu prve počele, a nedugo nakon toga je uputila izvinjenje.

- Želim da se izvinim zbog videa koji sam objavila. Ne želim da predstavim sebe ili sopstvenu organizaciju na iole negativan način. Učim svakodnevno, tako da pitam za milost dok rastem. Još jednom, izvinjavam se svima koje je ovo dotaklo, napisala je Vilijams na Twitteru.

Iz ekipe Atlanta poručili su kako je ovakvo ponašanje nedopustivo, te da radi na daljim koracima kad su ove dvije igračice u pitanju, prenijeli su američki mediji.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.