KAFA BOSANSKE ZVIJERI

"Bosanska zrna" će zamirisati Amerikom: Nurkić pokrenuo biznis proizvodnje vlastite kafe

Inače, za svakih naručenih 900 grama "Bosanskih zrna", Portland Coffee Roasters će donirati tri dolara u humanitarnu organizaciju, Fondacija Jusuf Nurkić

E. Ćosić

Nurkić: Veliki ljubitelj kafe

Foto: instagram


Najbolji bosanskohercegovački košarkaš i član Portland Trejlblejzera Jusuf Nurkić odlučio je pokrenuti biznis s proizvodnjom vlastite kafe, a putem društvenih mreža je predstavio svoj brend. 

Predstavio je "Bosnian Beans", kafu od Bosanske zvijeri. Kako je Nurkić naveo, on je veliki ljubitelj kafe, a "Bosnian Beans" je dostupna u ograničenoj pretprodaji do 3. decembra.

- Napravio sam vlastitu kafu u partnerstvu s kompanijom za kafu iz Portlanda - Portland Coffee Roasters. Pijem kafu 24/7, a kada ne igram, idem u svoje omiljene kafiće s prijateljima. Bosnian Beans je kafa za bilo koje vrijeme i dolazi u velikoj vrećici od 900 grama koja najbolje odgovara mojoj veličini. Nakon što pretprodaja završi, Portland Coffee Roasters će isporučiti na vaša vrata veliku vreću svježih, pečenih Bosnian Beans (bosanskih zrna)! - naveo je Nurkić. 

Inače, za svakih naručenih 900 grama "Bosanskih zrna", Portland Coffee Roasters će donirati tri dolara u humanitarnu organizaciju, Fondacija Jusuf Nurkić.

Više o temi Jusuf Nurkić

NBA LIGA
Nurkiću duel protiv Garze
NA VRH

Podijeli članak na