GLASOVI NAVIJAČA

Musa ubjedljivo vodi: I vi možete glasati da naš košarkaš bude MVP u Španiji

Do sada je Džanan osvojio 1.106 glasova

Džanan Musa. Agencije

E. Ć.

26.4.2022

Navijači biraju najkorisnijeg igrača španskog košarkaškog prvenstva, a među kandidatima za ovu nagradu našao se i bh. reprezentativac i član Breogana Džanan Musa. 

Rukovodstvo ACB lige je otvorilo glasanje, a Musa ubjedljivo vodi. Do sada je naš košarkaš osvojio 1.106 glasova, a prvi pratioc je Chima Moneke iz Manrese koji do sada ima 254 glasa. 

Musa je iza sebe ostavio i Nikolu Mirotića, koji je do sada skupio 180 glasova. Iza bh. reprezentativca su još i Giorgi Šermadini (Shermadini) iz Tenerifea, Realov Edi Tavareš (Edy Tavares), Ante Tomić, Bojan Dubljević, Niko Laprovitola (Nico Laprovittola), Brendon Dejvis (Brandon Davis)...

Glasanje je otvoreno za širu javnost. I vi možete glasati za Musu. Inače, glas navijača će vrijediti jednu trećinu ukupne glasovne moći, druga trećina otpada na glasove trenera, a treći na GM-ove.

Glasati možete OVDJE klikom na "Votar" (glasati). Također, na Twitteru možete glasati tako što ćete objaviti tweet sadržaja "#MVPMovistar Džanan Musa" i glas će ući u brojanje. 


Musa ubjedljivo vodi. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.