PRESTIŽNI DOGAĐAJ

Tuzlanski Mejdan će 4. i 5. juna ugostiti FIBA eksperte i ugledne košarkaške stručnjake

Održat će osam predavanja

A. V.

Edukacija za trenere

Foto: International Basketball Coaches Clinic Tuzla


U Tuzli će se i ove godine održati prestižni košarkaški događaj “International Basketball Coaches Clinic Tuzla”, čiji je tehnički organizator KK "ABC BASKET" Tuzla.

To je jedina trenerska klinika u Bosni i Hercegovini posvećen prvenstveno košarkaškim trenerima koji rade sa mlađim kategorijama.

Tuzlanski Mejdan će 4. i 5. juna ugostiti FIBA eksperte, te ugledne stručnjake na polju košarke i sporta koji će održati osam praktičnih predavanja.

- Prošlogodišnji veliki uspjeh International Basketball Coaches Clinic Tuzla daje nam za pravo da se ove godine nadamo još boljoj trenerskoj klinici uz još veći broj prisutnih košarkaških trenera, kako iz BiH, tako iz inostranstva - poručuju organizatori.

✔️GOSTI PREDAVAČI FIBA EXPERTI I EURO CUP TRENERI, TE UGLEDNI STRUČNJACI NA POLJU KOŠARKE I SPORTA. ✔️8 PRAKTIČNIH...

Posted by International Basketball Coaches Clinic Tuzla on Sunday, May 15, 2022

Facebook

Gosti predavači su Janez Drvarič (FIBA ekspert), prof. dr. Nenad Trunić (FIBA ekspert), Elvir Bijedić (Glavni fizioterapeut za mušku seniorsku reprezentaciju BiH i OKK Sloboda), te Ademir Zurapović (FIBA sudija).

Organizatori najavljuju odlične uslove za sve učesnike, kao i da će sva predavanja biti snimljena i dostavljena na korištenje učesnicima.

Prijave trenera za učešće su u toku i traju do 26.05.2022.godine na mailove [email protected] ili na [email protected]

- U znanju je moć, učimo od najboljih - poručuju svima iz IBCCT.

NA VRH

Podijeli članak na