ZAGREB

Navijački neredi na utakmici za ulazak u prvu ligu Hrvatske, reagovao rekordan broj policajaca

Bad Blue Boysi, kako se nazivaju navijači Dinama, su stvorili fantastičnu atmosferu, ali sve je palo u sjenu njihove tučnjave s policijom

E. Ć.

17.5.2022

Neredi u dvorani. Luka Stanzl / Pixsell

Košarkaši Dinamo Zagreba i Boska igrali su u KC Dražen Petrović za ulazak u prvu ligu Hrvatske. Očekivao se susret pun naboja zbog velikog uloga u igri. Međutim, na tribinama je došlo do nereda navijača zbog čega je intervenisao rekordan broj policijskih službenika.

Bad Blue Boysi, kako se nazivaju navijači Dinama, su stvorili fantastičnu atmosferu, ali sve je palo u sjenu njihove tučnjave s policijom. Na kraju utakmice neki navijači htjeli su uletjeti na parket, došlo je do naguravanja pa potom i opće makljaže s policijom. Sve se navodno nastavilo ispred dvorane, a policija je u jednom trenutku navodno upotrijebila suzavac.

Inače, Dinamo je u samom finišu treće utakmice plej-ofa pobijedio sa 79:78 i izborio plasman u Premijer ligu.

- Sjedili smo na pivi u kafiću pored, odjednom je nastala makljaža, navijači na policiju, bačen je i suzavac - rekli su za 24sata.hr čitatelji koji su se našli na mjestu događaja.

Policija je obaviještena o događaju, a kako su naveli iz PU zagrebačke, situacija je pod kontrolom. 

- Skupili su se i navijali, kad je policija počela dolaziti i ušla onda su se razbježali. Vidio sam da su nekog priveli, nisam siguran čiji je to navijač bio ali čim je došla policija razišli su se - rekao je jedan od gledatelja za 24sata.hr.


Policija opkolila KC Dražen Petrović. 24sata.hr

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.