VIŠE NE VODI BH. KOŠARKAŠE

Oglasio se Bosnić nakon ostavke: Vrlo brzo ću u javnost izaći sa odgovorima koji vas zanimaju

Prije svega htio bih se zahvaliti bh. javnosti, reprezentativcima, našim navijačima i ljubiteljima sporta, koji su mi olakšali jučerašnji dan sa svojom podrškom koju su mi dali, kazao je

Bosnić: Služiti svojoj zemlji na mjestu selektora reprezentacije je privilegija. Anadolija

E. Ć. / Anadolija

9.6.2022

Vedran Bosnić, nakon što je podnio ostavku na mjesto selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, zahvalio je bh. javnosti, navijačima i ljubiteljima sporta koji su mu jučer pružili podršku, nakon što je saopćio svoju odluku o napuštanju klupe bh. selekcije, javlja Anadolu Agency (AA).

- Prije svega htio bih se zahvaliti bh. javnosti, reprezentativcima, našim navijačima i ljubiteljima sporta, koji su mi olakšali jučerašnji dan sa svojom podrškom koju su mi dali. Izvinjavam se medijima, jer jučer nisam bio u mogućnosti da odgovorim na njihove pozive. Vrlo brzo ću izaći u javnost sa odgovorima koji vas zanimaju - poručio je Bosnić u izjavi za Anadolu Agency (AA).

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Vedran Bosnić, podnio je jučer ostavku na mjesto glavnog trenera bh. selekcije. Bosnić je ovu odluku saopćio u izjavi za AA iz belgijskog Monsa.

Služiti svojoj zemlji na mjestu selektora reprezentacije Bosnić je ocijenio privilegijom. 

Vedran Bosnić je selektor košarkaša Bosne i Hercegovine postao 2018. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.