BIO NAJBOLJI U NAŠEM TIMU

Kamenjaš oduševio bh. navijače: Povrijedio se na početku utakmice, ali stisnuo zube i igrao do kraja

Reprezentativac BiH povrijedio je palac (napukla kost) na samom početku meča, ali stisnuo zube i pružio sjajnu partiju, objavili su iz KSBiH

Kamenjaš: Ubacio 20 poena. KSBiH

E. Ć.

15.11.2022

Desetkovana košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je doživjela poraz na gostovanju kod Francuske (92:56). Selektor Adis Bećiragić je uoči susreta sa Mađarskom i Francuskom ostao bez velikog broja igrača, pa je polovičan učinak veliki uspjeh.

Sinoć su "Zmajevi" pravili i mnogo grešaka, pa su Francuzima poklonili mnogo laganih poena. Najbolji pojedinac u našem timu bio je Kenan Kamenjaš koji je ubacio 20 poena, a imao je još i četiri skoka.

Kamenjaš je, osim dobrom partijom, kupio navijače i velikom borbenošću. Iako se jučer povrijedio na samom početku meča, Kamenjaš je stisnuo zube i odigrao meč do kraja.

Naš Kenan Kamenjas sinoć je praktično cijelu utakmicu protiv Francuske odigrao s povredom. Reprezentativac BiH povrijedio je palac (napukla kost) na samom početku meča, ali stisnuo zube i pružio sjajnu partiju (20 poena). Sada mu predstoji nekoliko sedmica pauze - navodi se iz Košarkaškog saveza BiH.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.