DOK SU NA PREDAVANJIMA

TikTokerica šokirala pravilima kojih se ona i muž pridržavaju: Ne smijemo sjediti s osobama suprotnog spola

Imam jednog muškog profesora, ali Taker (Tucker) uglavnom bude sa mnom na tom predavanju, izjavila je Sorel

Jojo Sorel. PRINTSCREEN

A. O.

25.10.2022

Veliku raspravu na TikToku izazvala je jedna djevojka kada je javno otkrila pravila kojih se ona i suprug drže dok još uvijek studiraju.

Naime, Jojo Sorel (Sorell) listom je šokirala druge korisnike. 

Video je u kratkom vremenu prikupio preko devet milijuna pregleda te mnoštvo komentara. 

- Ne smijemo sjediti s osobama suprotnog spola na predavanju - započela je video s prvim pravilom.


@jojosorrell boundaries in our marriage while we’re still in college!!! #wifelife #libertyuniversity ♬ original sound - jojo

Kada se radi o grupnim raspravama na fakultetu ili fakultetskoj stranici, smiju odgovarati na upite samo ako se radi o osobama istog spola.

- Djevojka imena Rajli (Riley) započela je jednu raspravu i ja sam rekla suprugu da se ne osjećam ugodno s time. Nije joj odgovorio - pojasnila je drugo pravilo koje imaju.

Treće pravilo koje imaju, i za koje kaže da je teže za pridržavati se, je to da se trude imati profesore koji su istog spola kao i oni. 

- Trudimo se imati profesore istog spola kao mi. Imam jednog muškog profesora, ali Taker (Tucker) uglavnom bude sa mnom na tom predavanju - izjavila je.

I kao zadnje pravilo navela je da na početku svakog semestra prilikom upoznavanja drugih studenata, uvijek naglase da su u braku kako drugi ne bi pokušali prijeći granicu.

Video je izazvao brojne komentare te su je mnogi pitali šali li se ili misli ozbiljno.

"Reci da se šališ", "Zašto ovo više sliči na zatvor nego na granice?", "Jesi li ozbiljna?", "Zvuči kao zabavan brak", "Imam predavanja uglavnom s muškarcima, da mi je muž dao ova pravila doslovno ne bih mogla ići na fakultet", nizali su se komentari. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.