SVE PRŠTI OD LUKSUZA

Košta 50 miliona eura: Vila sa pogledom na Monako

Za one koji traže imanje na ovoj rivijeri, na tržištu je historijska vila sa cijenom od 50 miliona evra

Prelijepa vila na francuskoj rivijeri - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
E. T.

3.4.2023

Jedna od najpopularjnijih turističkih destinacija na svijetu, svakako je francuska rivijera. Više je razloga za to, dobra klima, netaknute plaže, uvale i luskuzna privlačnost. 

Sada je jedna luskuzna vila na prodaju. Ima niz pogodnosti kao što su sauna, spa i bazen... Igralište za bogate, priobalno područje od Sen Tropea do Mentona, uključujući Monako, je domaćin nekoliko festivala tokom cijele godine kao što su Kanski filmski festival, Kanski festival jahti, Velika nagrada Monaka Formule 1 i druge.

Za one koji traže imanje na ovoj rivijeri, na tržištu je historijska vila sa cijenom od 50 miliona eura.

Više od 130 godina staru građevinu projektovao je danski arhitekta Hans Georg Tersling, koji je živio i radio u regionu veći dio svog života. Njegov arhitektonski stil bio je inspirisan italijanskom renesansom. 

Francuska vila se prostire na više od 750 kvadratnih metara sa četiri sprata i izgrađena je na vrhu brda sa pogledom na more i susjedni Monako. Imanje se sastoji od dvije zgrade i nezavisnog studija.

U prvoj vili ulaz je posvećen recepciji i trpezariji, dok se na posljednjem spratu nalazi glavna spavaća soba zajedno sa dvije garderobe, kupatila i terase. Na spratu se nalaze još četiri spavaće sobe sa kupatilom i terasama. Do bazena i spa sadržaja može se doći preko vrta vile.

Pogledajte galeriju fotografija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.