PROMIJENILA PROFESIJU

Bila je američki marinac, a onda su isplivale njene nage fotografije

Kada je shvatila koliko ustvari može zaraditi van vojske, odlučila je odmah promijeniti profesiju

Tejlor Ganer izludila muškarce. TikTok / Printscreen

M. Z.

18.6.2023

Bivša pripadnica američkih marinaca Tejlor Ganer (29) iz Misurija progovorila je o velikoj promjeni koju je napravila u životu i započela karijeru u industriji za odrasle. Prijelomni trenutak bio je kada je njen bivši partner napravio nalog na Twitteru na kom je objavio fotografe na kojima je ona obnažena.

Pozitivna strana

Nakon što se suočila s tim pokušala je da pronađe i neku pozitivnu stranu u svemu.

- Kada sam saznala za to, bila sam veoma zabrinuta, ali sam vidjela toliko pozitivnih komentara. Imam zaista nisko samopoštovanje, tako da je bilo stvarno kul vidjeti sve ove ljude koji sada vole da me vide golu - rekla je Tejlor za ''Dejli Star''.

Vidjevši kakav je odjek bio na njene provokativne fotografije, Tejlor je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke. Promijenila je lozinku, promijenila brend na Twitter nalogu i sama počela da objavljuje sadržaj. U roku od mjesec njen nalog je imao 32.000 pratilaca.

Jednog dana joj je jedan fan predložio da pokuša da zaradi na OnlyFans platformi.

Velika baza

- Kada sam vidjela taj prijedlog, pomislila sam da nema šanse da zaradim novac na taj način. Ja sam samo neka djevojka na Srednjem zapadu - rekla je.

Međutim, Tejlor tvrdi da sada za mjesec zarađuje više novca od prodaje seksi snimaka i videa nego za godinu provedenih u vojsci.

Inače, Tejlor je bila na prekvalifikaciji pošto je služila u zrakoplovstvu i logistici u marincima. U početku je bila zadovoljna time da sa strane prikupi neki sitni novac za dnevne potrebe, međutim, nije ni slutila da će steći veliku bazu onih koji su spremni da daju bogatstvo kako bi gledali njen sadržaj.

@imtaylorgunner Hello there, say it back🥰 #taylorgunner #mil #military #tactical #miltok #veteran #veterans #redhead #trending #fyp ♬ som original - Luís Antônio Hayanna

- Mislila sam, ako zaradim 20 dolara, to će biti dovoljno za jedan obrok dnevno. A onda se sve jednostavno završilo kao zaista uspješno. Na kraju sam dobila zaista dobru bazu fanova i to je postalo moje primarno zanimanje.

Bilo je to samo iz zabave, da vidim šta će se desiti, a onda sam sebi postavila cilj. Ako zaradim četiri puta više od onoga što zarađujem u svom postojećem poslu, onda pretpostavljam da mogu da ga ostavim i uradim ovo. I ispalo je zaista dobro - objasnila je Tejlor.

@imtaylorgunner The Mac to my Cheese 🥰 #FomotionalFinds #taylorgunner #friends #stylish #redhead #ginger #dance #trending #foryou #fyp #fakebody ♬ original sound - Yarin 👻 - 𝐘𝐀𝐑𝐈𝐍

Tejlor sada ima više od 260.000 pratilaca na Twitteru, više od 120.000 na Instagramu i više od 80.000 na TikToku.

- Ne moram da angažiram nikoga da me uči marketingu ili da plaćam porez. Sve to radim sama, tako da je to zaista korisno jer svi prihodi idu meni - naglasila je ljepotica.

Postavlja slike

Ona radi od 6.30 do 22 sata pet dana u sedmici, proizvodi sadržaj i postavlja slike i videozapise na svoje platforme.

- Rekla bih da mjesečno radim između najmanje 15 do 20 potpuno novih videosnimaka u punoj dužini. Obično snimam svaki dan radnim danima. Ako se osjećam kao da je video na pola gotov, neću ga objaviti - zaključila je za britanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.