PRAVAC LAS VEGAS

Ispunila sebi želju: Baka za svoj 95. rođendan otišla u striptiz bar, bila je glavna zvijezda

Helen živi život punim plućima i sebi ispunjava se što je ikada željela da uradi ili ima

Baka Helen Van Vinkl. Instagram

E. Ag.

8.12.2023


Baku Helen Van Vinkl mnogi prepoznaju kao "legendu Instagrama", koja vrlo često sebe pokazuje u modernim izdanjima punim jakih i veselih boja.

Ova baka je popularna ne samo po svom veoma hrabrom oblačenju već i po simpatičnim opisima i porukama koje ostavlja.

Čuveni opis "Kradem vam momke od 1928." je nešto što je također jedno od njenih obilježja, a za svoj 95. rođendan je sebi ispunila još jednu želju.

Naime, na Instagram profilu je podijelila snimak, u saradnji s jednim klubom u Las Vegasu, u kom je fanove uspjela ponovo da iznenadi. Baka Helen je pokazala kako se ludo zabavlja s omladinom, a moglo se vidjeti da je ubrzo postala i glavna senzacija, kada je privukla pažnju muškim striperima, s kojima je završila na bini, piše Ona.rs.


U opisu videa klub je naveo da je ovo jedna od najluđih noći i da, iako su oni ti koji inače ljude "provozaju ludom vožnjom", ovoga puta je to njima učinila baš Helen.

Mnogi detalji u njenom separeu bili su posvećeni njoj, te je opis o "krađi svih muškaraca" stajao u svjetlu i stilu Las Vegasa, kod stola, dok je ona đuskala i uživala u dobrom piću, provodu i društvu.

- Ovo je njena era - glasi jedan komentar, dok drugi navode da im je inspiracija i da samo mogu da požele da u njenim godinama uživaju u životu kao što to čini Helen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.