VIRALNO

"Žena mačka" došla da "nahrani zvijer": Ko bi rekao da snimak točenja goriva može biti ovako zanimljiv

Atraktivna crnka na motociklu privukla je pažnju na društvenim mrežama

Ona je stala da natoči gorivo i odmah privukla pažnju muškarca koji je radio na benzinskoj pumpi. TikTok

E. Ag.

22.2.2024

Motociklisti uvijek privlače veliku pažnju gdje god da se pojave. Zvuk moćne mašine, oprema i sama njihova pojava ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. A kad se za upravljačem nađe djevojka, obučena u pripijeni, crni lateks komplet, nema ko je neće primijetiti.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama privukao je veliku pažnju, posebno pripadnika jačeg spola, piše SrećnaRepublika.rs.

Prikazuje kako na benzinsku pumpu skreće atraktivan i moćan motocikl, kojim je upravljala djevojka. Ona je stala da natoči gorivo i odmah privukla pažnju muškarca koji je radio na benzinskoj pumpi. Na sebi je imala crni komplet od lateksa koji je isticao njeno izvajano tijelo, crne čizme sa štiklom, a na glavi je, naravno, nosila kacigu.

Kada je skinula kacigu, radnik na pumpi nije mogao skinuti pogled s ove atraktivne crnke.

@fabybeltrao Gente recebi tantas mensagens sobre o vídeo TOP GUN 3 que resolvi voltar lá no posto e fazer outro video com todas as dicas que vcs me mandaram. Vejam aí se ficou bom e deixem suas opiniões, críticas ou elogios. Obrigada ❤️ #mulhergato #catwoman #bikergirl #motociclista #mulherdemoto #mulheremoto #mulhergato #mulhermaravilha #motociclista #bikergirl #mulhergato #catwoman #bikegirl #motociclista #empoderada #bikerchick #speed #musa #modelo #moto ♬ original sound - 80s movies

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su primijetili da vozi u čizmama s visokim potpeticama, što nije najadekvatnija obuća za motocikl.

- „Nisam siguran da su čizme najsigurnije“, „Prelijepa mlada dama koja upravlja motociklom... divno“, „Kada porastem, želim da budem kao ona“, „Radnik na pumpi ne može da prestane da je gleda, kao da je hipnotisan“, „Ljepotice, definitivno oduzimaš dah“, „Kakva moćna žena - bili su neki od komentara.

Fabi Beltrao, kako se potpisuje na TikToku, inače je iz Južne Amerike i vožnja motickla je njen omiljeni hobi. Često objavljuje kako savladava najduže puteve i vožnje na motociklu, čak i bolje od muškaraca.

@fabybeltrao #mulhergato #catwoman #bikergirl #motociclista #mulherdemoto #mulheremoto #mulhergato #mulhermaravilha #motociclista #bikergirl #mulhergato #catwoman #bikergirl #motociclista #empoderada ♬ Crazy in Love - Beyoncé,Jay-Z

U opisu profila joj piše "žena mačka motociklista", što dovoljno govori o njenom temperamentu i viđenju sebe. Kako je tek onda drugi vide... Ako je suditi po komentarima, mnogi bi željeli da ih ona provoza...

@fabybeltrao #topgun #moto #catwoman #mulhergato ♬ original sound - 80s movies
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.