NIJE JOJ LAKO...

''Vrijeđaju me jer sam se udala za milionera: Pijem kafu od 186 eura, kupujem dizajnersko...''

Soudi i Džemal večeraju vani uz otmjene koktele i gurmanska jela koja koštaju više od 1.160 eura

Džemal i Soudi. TikTok

M. Z.

13.9.2023

Soudi iz Britanije, koja živi u Dubaiju, svake sedmice dijeli na društvenim mrežama darove kojima je njen muž milioner obasipa. Darovi su toliko raskošni da mnogi misle da se udala samo zbog novca.

Pozlaćene šoljice

- Koliko je moj suprug milioner potrošio na mene ove sedmice - napisala je nedavno Soudi.

Snima se kako večera u luksuznom restoranu s pozlaćenim šoljicama i tanjirićima i visokim kupolastim stropom ukrašenim zlatnim motivima. Pije kafu za koju kaže da košta 160 funti (186 eura).

@soudiofarabia I always over spend in Dubai✨ #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Hvali se i dizajnerskim markama kojima je suprug obasipa. Pohvalila se ''Louis Vuitton'' torbom, ali i proizvodima iz ''Chanela'' i ''Diora''. Dodala je i kako ima svijeću iz ''Jo Malone'' trgovine koja vrijedi više od 50 funti (58 eura) i vjerovatno je najjeftiniji predmet u njenoj korpi.

Soudi i Džemal (Jamal) večeraju vani uz otmjene koktele i gurmanska jela koja koštaju više od 1.000 funti (više od 1.160 eura).

@soudiofarabia European shopping is the best ✨ #millionaire #fyp #dubai #europe ♬ Barbie Girl - Lady Aqua

- Da biste bili supruga milionera, morate tako i izgledati, a to znači trošiti hrpu novca na toplice - tvrdi Soudi.

Zid za privatnost

Često idu na putovanja, a svako uključuje i šoping u dizajnerskim radnjama. Soudi je snimila prvoklasno sjedište do prozora u avionu, koje se može pohvaliti ogromnim TV ekranom, zidom za privatnost i s puno prostora za noge.

Džemal sedmično na svoju suprugu potroši oko 500.000 funti (581.507 eura). Mnogi su se zapitali voli li Soudi svog supruga zbog njega ili zbog njegovog novca, piše The Sun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.