ZA SJAJNU KOŽU

"Seksi baka" se zadovoljava 12 puta dnevno

Otkako se razvela, prije više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama

Seksi baka. Instagram

M. Z.

27.10.2023

Fit baka, bodibilderka i influenserka, Britanka Andrea Sanšajn (53) iz Londona ne krije svoj seksualni život od javnosti, a već́ je priznala da je spavala s više od 720 muškaraca.

Otkako se razvela, prije više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama.

Pošto nije tajna koliko je seks dobar za opće zdravlje, Sanšajn je otkrila još jednu tajnu svoje njegovane mladalačke kože.

- Da li želite lijepu kožu? Pokušajte da doživite lijepe orgazme, naravno! Masturbiram 12 puta dnevno. Nema ništa bolje od prirode - rekla je Andrea, koja često dijeli savjete na društvenim mrežama, a mnogi muškarci joj se javljaju misleći da je mnogo mlađa.

-Niko mi ne vjeruje kada kažem da imam 53 godine, pošto moj mladalački izgled i stas, kao i koža lica prevazilaze moje godine - rekla je Andrea za Daily Star.

Pored dnevnih hidratantnih krema, bivša takmičarka za najljepšu britansku zadnjicu Andrea, također i pije oko dva i po litra vode dnevno i redovno koristi kremu za sunčanje, a formulu za mladalačku kožu otkrila je poslije konsultacija s dermatologom s kojim je razgovarala o prednostima orgazma.

- Rekla mi je da su orgazmi veoma dobri za kožu. Ovo povećava protok krvi i uzrokuje širenje krvnih sudova, pa koža postaje ružičasta. Tada sam otkrila raj - kaže Andrea.

Ona smatra i da orgazam ne bi trebao biti tabu tema.

- Već́ sam masturbirala s prijateljima, da pokažem koliko je to normalno. Orgazam nudi mnoge prednosti i već́ sam mnoge žene naučila koliko je važan za kožu - zaključila je ona, prenosi 24sata.hr.

"Najseksi baka Instagrama", kako joj tepaju fanovi, ima inače dvoje unučadi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.