„EMOCIONALNI ODMOR“

Profesionalna ljubavnica kaže da pruža muškarcima ono što ne dobivaju od supruga: A to je...

Gvenet je savladala umjetnost privlačenja imućnih muškaraca koji joj se voljno prepuštaju, osiguravajući njihovu stalnu odanost

Gvinet Li ima 54 godine - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
E. Ag.

27.12.2023

Upoznajte Gvinet Li (Gweneth Lee), 54-godišnju britansku profesionalnu ljubavnicu koja doživljava raskošan Božić zahvaljujući svojim oženjenim klijentima. Ovi pojedinci ne štede troškove, obasipajući je raskošnim poklonima u rasponu od dizajnerskog donjeg veša do luksuznog krzna, uključujući automobil i ekskluzivno putovanje u Kostariku vrijedno hiljade eura.

Gvinet je savladala umjetnost privlačenja imućnih muškaraca koji joj se voljno prepuštaju, osiguravajući njihovu stalnu odanost, piše Žena.rs.

Njen jedinstveni pristup podrazumijeva održavanje određene emocionalne distance, naglašavajući da nikada ne želi da zamijeni ženu; umjesto toga, ona preuzima karakterističnu ulogu ljubavnice.

- Mogu da radim šta god hoću, kad god hoću, bez pitanja i ograničenja, i što je najvažnije, sve besplatno - kaže ona.

Trenutno je u kontaktu s pet oženjenih muškaraca, od kojih se jedan razvodi, ona sebe opisuje kao „emocionalni odmor“ za svoje muške saputnike, odmor koji im uglavnom supruge ne pružaju. Njihova želja da joj udovolje rezultira ekstravagantnim poklonima, uključujući finansiranje njenih putovanja na egzotične destinacije poput Kostarike.

Gvinet, koja je jednom dobila bundu za Božić, obično sastavlja listu želja sa odjećom, nakitom i predmetima za njen novi dom, koju krasi njena ljubav prema umjetnosti. Ključ njenog uspjeha, smatra ona, leži u održavanju namjerne emocionalne odvojenosti. Izbjegavajući zamke da se previše uplete u živote svojih klijenata, Gvinet priznaje važnost očuvanja jedinstvene uloge ljubavnika:

- Biti ljubavnik znači zabavljati se, ali i stvoriti sigurno utočište za oboje gdje možete uživati u malom bjekstvu - objašnjava ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.