MORALA JE PODIJELITI

Mladenkina kuma prije vjenčanja otkrila šokantnu tajnu: "Ne zna ništa o tome, slomit će je "

Možemo li se vratiti unatrag pet minuta kada ovo nisam znala, rekla je Aprano

Aprano: Priču podijelila na TikToku. Screenshot

E. Ć.

5.2.2024

Neke tajne jednostavno je bolje prešutjeti, međutim jedna žena je bila šokirana kada je od mladenkine kume saznala šokantnu tajnu.

Karo Aprano čula je dramu koju je morala i podijeliti, a prenio je i britanski "The Sun".

- Nedavno sam se sprijateljila s tom djevojkom koja se udaje, a ona me pozvala na svoje vjenčanje. Doslovno smo se tek upoznale i sprijateljile - započela je Aprano.

Nije željela to znati

Kao rezultat toga, počela je upoznavati ljude koji će biti na vjenčanju i sprijateljila se s njenim prijateljima.

- Prošlog smo vikenda bili vani i jedna od djeveruša mi je rekla da je mladoženja spavao s mladenkinom sestrom, a mladenka nema pojma o tome, a on to želi ponoviti - dodala je ona. 

Kara nije željela znati tu informaciju i rekla je da je to dovodi u stvarno nezgodnu situaciju oko porodičnog problema dok su se zabavljali u klubu.

- Možemo li se vratiti unatrag pet minuta kada ovo nisam znala? - rekla je. 

Žena koja je otkrila ovu tajnu bila je mladenkina kuma. Kara joj je rekla da joj mora reći i da ne može dopustiti da se uda za tog čovjeka.

No, kuma je rekla da ne može jer "ne želi uništiti vjenčanje s muškarcem s kojim je toliko dugo". 

- Kako ćeš dopustiti da se tvoja najbolja prijateljica uda za muškarca koji ne samo da je bio s njenom sestrom, nego se okolo priča da će to opet učiniti? To je grozno - navela je Aprano.

Cijeli dan joj se motalo po glavi

Priznala je da je dio nje htio sve reći mladenki, ali druga polovina nje osjećala se kao da je se to ne tiče jer je mladenku u tom trenutku poznavala samo mjesec dana. Osim toga, znala je da će je to slomiti. 

- Osjećam se kao da bih ja, od svih ljudi, trebala posljednja biti uključena u to. Ja sam na neki način nebitna u grupi, što znači da sam nova. Nisam baš bliska ni s kim tamo - kazala je.

Karo je priznala da joj se cijeli dan motalo po glavi treba li mladenki reći za nevjeru budućeg supruga. U komentaru na TikToku su joj se javile gledateljice.

- Jednom sam rekla najboljoj prijateljici da je dečko vara. Ona je stala na njegovu stranu. Nikada više nismo razgovarale. Naučena lekcija. Nemoj nikad reći - komentirala je jedna gledateljica.

- Ako se prijateljstvo prekine, u redu je. Tek ste se upoznale. Spasite je! - navela je druga žena.

@karoaprano

♬ original sound - karo aprano
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.