NAPALI JE HEJTERI

''Spavala sam na odmoru s 22 momka, nemam se čega stidjeti''

Tajla Medison kaže da su je postidjeli jer je spavala s puno muškaraca na odmoru. Prozvala je ''dvostruke standarde'' za muškarce i žene

Tajla Medison. TikTok

M. Z.

11.2.2024

Taila Maddison (Taila Maddison) iz Njukasla u Australiji nedavno je prekinula s dečkom te se doselila u Evropu. Tokom 10-dnevnog odmora imala je intimne odnose s čak 22 muškarca, što je i javno otkrila. Ubrzo je otkrila da za žene i muškarce po tom pitanju u društvu vrijede dvostruki standardi.

Lavina komentara

- Ostavila sam dečka i otišla na odmor na 10 dana. Cilj mi je bio spavati s 20 muškaraca, ali, evo, došla sam na broj 22 - otkrila je u videu.

Njena ispovijest brzo je postala viralna na internetu pa je dobila i mnoštvo negativnih komentara na svoje intimno ponašanje. Lavina negativnih komentara nije dobro ''sjela'' Taliji.

Iako bi neki mogli pokušati negirati njene tvrdnje, tu je studija objavljena u National Library of Medicine. Naime, studija otkriva da je ''veći broj seksualnih partnera u pozitivnoj korelaciji s prihvaćanjem vršnjaka kad je riječ o dječacima, no ne i kad je riječ o djevojkama'' među mlađim generacijama.

- Pokušavam blokirati većinu negativnosti, ali na ovom nivou to je teško ignorirati. Mislim da je grubo biti nazvan ''sramotom''. Da je neki tip objavio video, on i njegovi prijatelji bi jedan drugome davali pet i navijali zbog toga. Izuzetno je tužno što su ovakvi dvostruki standardi još ovdje 2024. godine - rekla je Taajl za news.com.au.


@xtaix58

♬ original sound - xtaix 🧚🏼‍♀️

- Muškarci nikada neće morati iskusiti ovakvu osudu ili znati kako je to biti nazvan droljom. Nikada ne bih sjedila i snimala video te nekog nazivala pogrdnim imenima - navela je.

''Seks je samo dio života''

- Zamislite da vam je životna misija spavati sa svakim muškarcem na kojeg naiđete, objavite to na internetu i očekujete pohvale za to - komentirao je jedan od pratilaca.

Međutim, mnogi su stali u Tajlinu odbranu, rekavši da bi komentari bili pozitivniji da je ''u pitanju muškarac''.

Srećom, Tajla ima ''debelu kožu'' zahvaljujući takvim komentarima.

- Seks je samo dio života. Mislim da se nemam čega stidjeti. Moji voljeni me poznaju i znaju kakva sam osoba u stvarnom životu, moj online sadržaj samo je tu da izgradim posao - komentirala je.

- Uvijek sam bila otvorena knjiga o bilo čemu u životu i volim da moji društveni mediji budu odraz toga, tako da nema mnogo toga što je zabranjeno. Svaki dan neko ima problem s onim što radim na poslu ili s onim što izaberem objaviti - zaključuje Tajla, piše The Daily Star, prenosi 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.