POGAĐATE LI KOJE SU

S njima se nemojte zezati: Ovo su najopakije žene Zodijaka

Ako im ''stanete na žulj'', ove žene će vrlo brzo smisliti plan za vaše uništenje

S njima se ne igrajte. Instagram

M. Z.

13.3.2024

Određene osobnosti izdvajaju ih iz mase, no moguće da one idu u smjeru ''baddie'' karaktera. Ako im ''stanete na žulj'', ove žene će vrlo brzo smisliti plan za vaše uništenje.

Ovan

Prvi na našem popisu je vatreni Ovan, poznat po svojoj odvažnosti i nepristojnosti. Ove se žene ne boje preuzeti kontrolu i prihvatiti vlastite unutrašnje negativne vibracije. Uz magnetsku osobnost, žene Ovnovi odišu samopouzdanjem koje je teško ignorirati. Ovan je vatreni znak koji rasplamsava strast u svim životnim situacijama.

Lavica

Lavovi, veličanstveni lavovi Zodijaka, uživaju pod svjetlima reflektora s lakoćom. Samouvjerene, harizmatične i uvijek spremne zablistati, žene Lavice su oličenje opake energije. Svojim smislom za dramu i velikodušnim duhom, Lavice osvajaju sve oko sebe. Njihov snažan osjećaj za vlastite kvalitete sebe čini ih rođenim vođama, zrače kraljevskim šarmom.

Škorpije

Ovo je vodeni znak s intenzitetom koji se ne može zanemariti. Žene Škorpije posjeduju tajanstvenu privlačnost koja privlači ljude gdje god da se pojave. Njihovu lošu stranu osobnosti karakteriziraju odlučnost i oštra intuicija, što ih čini moćnim silama s kojima se morate suočiti. Otkrijte dubine Škorpije i otkrit ćete magnetski i zadivljujući duh.

Strijelac

Žene Strijelci su slobodni duhovi Zodijaka, prihvataju avanturu raširenih ruku. Poznate po optimizmu i neustrašivom pristupu životu, ove opasne cure donose osjećaj radosti i spontanosti kamo god krenu. Strijelci teže izvanrednom i inspiriraju sve oko sebe.

Jarac

Jarci su ambiciozni pripadnici Zodijaka, koji se postojano penju prema uspjehu. Opaka vibra kod žene Jarca dolazi od njihove nepokolebljive odlučnosti i snažne radne etike. Praktične i utemeljene, zrače tihom snagom koja izaziva poštovanje. Jarci su arhitekti svoje sudbine, graciozno stvarajući put do uspjeha.

Vodolije

Naš kozmički popis završava ekscentrična Vodolija koja razmišlja unaprijed. Ove opake žene su vizionarke koje marširaju u nekom vlastitom ritmu. Vodolije su poznate po svojoj intelektualnoj sposobnosti i humanitarnom duhu. Njihova buntovna priroda dodaje dašak nepredvidivosti, zbog čega se ističu u gomili. Prihvatite jedinstvenu energiju opake Vodolije, piše Astrotalk.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.