MJESTO ZA BIJEG

Ibica savršeno mjesto za odmor

Glavna atrakcija samog kompleksa, svakako su Cascades, serija zagrijanih spoljnih bazena

Ibica,Hotel - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Z. K.

18.1.2023

Tražite savršeno mjesto za bijeg za Dan zaljubljenih, medeni mjesec ili jednostavno želite da sa voljenom osobom provedete romantičan vikend? Onda je Hacijenda pod nazivom Na Xamena na sjevernoj obali Ibice, pravo mjesto za vas.

Na samoj ivici

Jedan od najromantičnijih hotela na Ibici, nudi do sad neviđeni i najlepši pogled na čitavim Balearskim otocima. Ovo uopće ne iznenađuje kada shvatite da je hotel situiran na dramatičnih 180 metara iznad nivoa mora na ivici same litice, okružen borovom šumom, sa fenomenalnim pogledom na Mediteran u svom njegovom sjaju.

Ovo je jednostavno rečeno, jedno od onih mjesta koje možete da vidite i da vam sutradan ne bude žao što ste umrli. Spektakularno, je previše jednostavna riječ, koja bi mogla da opiše kakav užitak očekuje goste ovog hotela.

Glavna atrakcija samog kompleksa, svakako su Cascades, serija zagrijanih spoljnih bazena koji su povezani vodopadima na različitim nivoima. U njima gosti mogu uživati u ljekovitoj terapiji. Također, dok uživate u relaksirajućoj masaži, možete posmatrati zalazak sunca.

Ima četiri restorana

Ovaj kompleks posjeduje 4 restorana, uključujući i jedan istočnjački i još dva čije su terase na različitim nivoima, a imaju pogled na more. U baru kraj bazena možete degustirati neke laganije obroke i pića. Skoro svih 77 soba i apartmana imaju spektakularan pogled na more.

One koje su u kategoriji Eden imaju i velike tople đakuzije u privatnim dvorištima. Sve sobe su uređene sa nevjerovatnim ukusom i posjeduju TV, mini bar, i privatno kupatilo. Hotel posjeduje i SPA centar, teretanu, teniski teren i 3 bazena namjenjena gostima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.