KINSTERNA POOL U GRČKOJ

Očaravajuće vile gdje se tradicija susreće sa modernim luksuzom

Okolina, potpuno u skladu sa prirodom, postaje oaza za posjetioca

Očaravajuća vila. Kinsterna Hotel

Dž. R.

7.3.2024

Na historijskom mjestu Monemvasije, u okviru hotela Kinsterna, vile Kinsterna Pool obilježavaju sofisticirano gostoprimstvo. Ove dvije luksuzne vile, koje jedinstveno kombiniraju moderan dizajn sa tradicionalnom lokalnom arhitekturom, su svijet iz snova koji očarava posjetioce.

Prelijepa slika

Nezavisne i autonomne, ove dvije divne vile sa svojim bazenom oličavaju filozofiju jedinstvenog hotela u njegovoj najugodnijoj verziji. Svaka vila ima dva odvojena nivoa sa prostranim terasama i okružena je mirnom atmosferom Kinsterna bašta, dok je krajolik upotpunjen žuborom malog potoka čiji se izvor nalazi nedaleko od njih.

Svaki kutak je prelijepa slika, gdje je evidentan susret modernog i tradicionalnog. Njihova tradicionalna estetika kombinirana je sa luksuznom opremom, nudeći jedinstven osjećaj harmonije. Visokokvalitetni materijali i pažnja posvećena detaljima ističu karakter prostora, dok udoban raspored stvara osjećaj potpune opuštenosti.

Osjećaj smirenosti

Okolina, potpuno u skladu sa prirodom, postaje oaza za posjetioca. Zelene bašte i preovladavajuća tišina pružaju vrhunski osjećaj smirenosti i opuštanja. Šetajući stazama sa rascvjetanim cvijećem i zelenim drvećem, posjetilac otkriva svijet žive prirode, koji prati luksuz njegovog boravka. Iz vila se pruža spektakularan pogled na maslinjake i vinograde, more i vrtove, pogled koji stvara osjećaj jedinstva sa okruženjem.

Lokacija hotela Kinsterna, u blizini Monemvasije, nudi posjetiocu priliku da istražuje susjedno područje. Sneni zamak Monemvasia, sa svojim nevjerovatnim tradicionalnim kamenim kućama, jedinstven je povratak u prošlost. Možete lutati uskim ulicama, ručati u malim tavernama sa tradicionalnom kuhinjom i otkriti bogato naslijeđe ovog kraja.

Hotel Kinsterna ne nudi jednostavan boravak, već poseban doživljaj, kombinirajući pristupačan luksuz sa bezvremenskom tradicijom. Kinsterna Pool vile predstavljaju definiciju mira i kontakta sa prirodom, nudeći vam priliku da proživite nezaboravne trenutke u jednoj od najljepših destinacija u Grčkoj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.