NOGOMET

Lovren nije dobio vizu za SAD i nije otputovao sa Liverpoolom na pripreme

kao zukanović

M.C.

30.7.2014

Dejan Lovren, reprezentativac Hrvatske, i novi igrač Liverpoola, u utorak je trebao otputovati u SAD, međutim nije dobio vizu u američkoj ambasadi u Londonu

Dejan Lovren u nedjelju kasno navečer i službeno je postao novi igrač Liverpoola, a već u utorak trebao se priključiti novim suigračima na turneji u SAD-u, međutim to neće biti slučaj. Naime, hrvatskom braniču nije odobrena viza u američkoj ambasadi u Londonu, prenosi goal.com.

- Nažalost, nisam mogao odmah dobiti vizu. Zato ne mogu u SAD priključiti se svojim novim suigračima. Jako mi je žao zbog toga", rekao je Lovren za Sportske novosti.

Hrvatski branič tako će sam trenirati u Liverpoolu do povratka momčadi iz SAD-a, što znači da će sa novim suigračima trenirati tek od sljedećeg tjedna. A do onda mu slijede treninzi s mladom momčadi 'redsa'.

- Naravno da nije dobro što se nisam priključio pripremama momčadi u SAD-u, ipak je dosta dana do njihova povratka s turneje. Međutim, neću biti bez treninga. U Liverpoolu ću trenirati s U-21 momčadi. Trener Brendan Rodgers poslat će program po kojem ću vježbati, rekao je Lovren.

Dešava se, eto, da bez američke vize ostane i igrač Liverpoola, i reprezentacije Hrvatske. Ervin Zukanović, bh. reprezentatovac također je ostao bez vize sa SAD a onda i bez nastupa na Mundijalu u Brazilu. No, ako je kod Lovrena problem bio nedostatak vremena, čini se da je Zukanović imao druge probleme sa američkom administracijom...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.