NOGOMET

Uščuplić: Oni su favoriti, ali imamo šanse

Šef struke bordo tima optimista

(N. K.)

30.7.2014

 

Sarajevo će u četvrtak u 3. pretkolu Evropske lige na stadionu Asim Ferhatović Hase igrati protiv Atromitosa. Grci su favoriti, međutim, bordo tim će sve pokušati da ih iznenadi.

 

- Što se tiče utakmice nama u goste dolazi izuzetno kvalitetna ekipa, ekipa sa dosta dobrih igrača i ekipa koja je dugo na okupu. Oni su jako uigrani i igraju u jednoj jakoj ligi. Mi ćemo probati napraviti kvalitetan rezultat, rekao je trener Sarajeva Dženan Uščuplić, prenosi Goal.com.

 

- Oni su izraziti favoriti, ali i mi imamo svoje šanse.

 

Sarajevo je do utakmica s Grcima stiglo izbacivanjem norveškog Haugesunda ukupnim rezultatom 3:2. Uščuplić neće raditi velike promjene u odnosu na te utakmice.

 

- U ovome trenutku neće biti nikakvih promjena, izuzev Berberovića koji ima crveni karton, najavio je trener bordo tima.

 

- Mogu reći u ime igrača da smo svi spremni. Atromitos je favorit, ali mi vjerujemo da možemo ostvariti dobar rezultat. Vjerujem da će i posjeta biti veća. Pozvao bih sve navijače da nas podrže i ja vjerujem da hoće, istaknuo je kapitan Sarajeva Amer Dupovac.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.