NOGOMET

Ibra za Vas analizira LŠ: ''Mrzim Barcelonu, igrat ću i za Ajax i za PSG samo da ne prođe"

O skupinama Lige prvaka

(N. K.)

29.8.2014

Žrijeb Lige prvaka prokomentirao je na svoj osebujan način napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović. U kolumni za Yahoo, napisao je svoju, kako je naveo "zlanalizu", prenosi goal.com.

Jedan od najboljih svjetskih napadača, još nije bio pobjednik Lige prvaka.

- Ukoliko je ne osvojim, trebalo bi je preimenovati u Ligu laži, jer je nemoguće da kao veliki prvak nisam osvojio taj trofej, kazao je Zlatan Ibrahimović koji je trenutno povrijeđen i ne igra za PSG.

Skupina A - Atletico Madrid, Juventus, Olympiacos, Malmö: "U ovoj su grupi dva moja bivša kluba. Prošla sezona bila je čarobna za Atletico, ali ako iskoristiš svoj čarobni sprej odjednom, više ništa ne ostaje u boci, osim razočaranja. Juventus i Malmö će proći skupinu. Ovo je jedan od rijetkih trenutaka kad možda i nisam objektivan, favorizirao sam svoje ekipe."

Skupina B - Real Madrid, Basel, Liverpool, Ludogorec: "Klub koji je osnovan 2001. sad je u Ligi prvaka zahvaljujući jednom čovjeku - Cosminu Motiju. Najradije bih ga usvojio! Ipak, mislim da će Ludogorec u grupi proći kao i Brazil na Svjetskom prvenstvu, dakle - loše. Realovci, osvojili se naslov, konačno možete prestati pričati o La Decimi. A sad biste se mogli pozabaviti Pepeovom bijesom i vječno tužnim Casillasom."

Skupina C - Benfica, Zenit, Bayer Leverkusen, Monaco: "Neizvjesna grupa, ali jedno je sigurno, Dimitar Berbatov bit će opušten kao Princ Albert u monegaškoj banci."

Skupina D - Arsenal, Borussia Dortmund, Galatasaray, Anderlecht: "To što su Arsenal i Borussija u istoj grupi po treći put u četiri godine, dokazuje da su kuglice na ždrijebu ulijenile i ostale bez mašte. Uskoro ću i ja, kad odem u penziju, sudjelovati na izvlačenju grupa. Mogao bih upotrijebiti svoje tekvando vještine."

Skupina E: Bayern Munich, Manchester City, CSKA, Roma: "Ovo se zove grupa "smrti" ali ja se s tim ne slažem. Bayern i City dominirali su prošle godine, a Roma sad dolazi umjesto Viktorije Plzen, što je napredak, ali ne dovoljan da bismo tu grupu tako nazvali."

Skupina F: Barcelona, PSG, Ajax, APOEL: "Mnogi misle da mrzim Barcelonu zbog lošeg tretmana koji sam tamo imao. To nije istina. Mrzim Pepa Guardiolu zbog načina kako se odnosio prema meni. Mrzim Barcelonu zato što je eliminirala PSG zbog gola u gostima prije dvije sezone. Ipak, ne mrzim je tako jako kao Guardiolu. Ako treba, igrat ću za PSG i Ajax istovremeno, samo da spriječim da Barcelona igra dalje."

Skupina G: Chelsea, Schalke, Sporting, Maribor: "Još jedna ista grupa u kojoj su ponovno Chelsea i Schalke. Ne znam kako Chelsea ima tako laganu grupu iz godine u godinu. To vjerojatno ipak ima više veze s koeficijentima, nego s Romanom Abramovičem koji možda prijeti čelnicima Uefe kako će razotriti njihove kompromitirajuće SMS poruke."

Skupina H: Porto, Šahtar, Athletic Bilbao, BATE Borisov: "Radije ću se igrati na Xboxu nego gledati utakmice iz ove grupe."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.