NOGOMET

"Neugodni" Balotelli debitirao u gaženju Liverpoola nad Tottenhama

U sklopu 3. kola Premier lige

(F. Me.)

31.8.2014

  Nogometaši Liverpoola uspješno su odradili gostovanje na White Hart Laneu uvjerljivo svladavši Tottenham 3:0 u sklopu 3. kola Premier lige.

'Redsi' su se uspješno oporavili od poraza na Etihadu od Manchester Cityja te su nastavili s dominacijom protiv Spursa od prošle sezone. Utakmicu je, između ostalih, obilježio Mario Balotelli, koji je debitirao za momčad Brendana Rodgersa nastupivši od prve minute, a iz igre je izašao nakon sat vremena igre.

Gosti su poveli već u 8. minuti preko Raheema Sterlinga, koji je donio vodstvo nakon ubačaja Jordana Hendersona. Mladog ofenzivcu to je bio već peti gol u osmom premierligaškom nastupu za klub s Merseysidea. Liverpool je na početku nastavka imao 2:0, a zabio je Steven Gerrard u 49. minuti iz jedanaesterca, kojeg je izborio Joe Allen.

Za potpuni potop Tottenhama pobrinuo se Alberto Moreno, koji se za loš nastup protiv Cityja iskupio fantastičnim golom. Španac je pretrčao pola terena sjurivši se po lijevoj strani da bi nemilosrdno zakucao u suprotni ugao golmana Llorisa.

Liverpool je tako zabio u 16. uzastopnoj gostujućoj premierligaškoj utakmici, a Tottenham mu je postao redovna mušterija. U posljednja tri okršaja sa Spursima, 'Redsi' su ostvarili nevjerovatnu gol-razliku 12-0 te su neporaženi četvrtu utakmicu zaredom. Nakon nepotpunog trećeg kola Liverpool je peti sa šest bodova, koliko ima i Tottenham jedno mjesto iza njega.


 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.