NOGOMET

Zakarić: Nadam se da ću dobiti priliku zaigrati

Novopečeni reprezentativac naše zemlje i član Širokog Brijega

N. K.

2.9.2014

Uoči mečeva protiv Lihtenštajna i Kipra naša fudbalska reprezentacija danas je po prvi put trenirala u Trening centru N/FS BiH.

Jedan dio reprezentativaca je otputovao u Sarajevo kako bi sredio probleme sa dobivanjem vize potrebne zbog utakmice protiv Velsa, dok je treningu prisustvovala većina njih.

Prije treninga se medijima obratio i Goran Zakarić, novopečeni reprezentativac naše zemlje i član Širokog Brijega.

Zakarić je istakao kako u taboru naše selekcije vlada dobra atmosfera te da nas očekuju važne utakmice. Kazao je i da se nada da će dobiti priliku da debituje u dresu Zmajeva.

- Atmosfera je super pred ove dvije utakmice. Jučer smo imali obavezu da se pojavimo u Trening centru do 18 sati, te smo sat kasnije imali večeru. Već prva utakmica protiv Lihtenštajna je veoma važna i sigurno da ćemo pokušati ostvariti povoljan rezultat i tako uzdignute glave dočekati Kipar u Zenici – izjavio je Zakarić na početku obraćanja medijima i dodao:

- Protiv Kipra imamo prednost domaćeg terena i vjerujem kako ćemo ostvariti pobjedu i tako otvoriti kvalifikacije na najbolji mogući način. Na okupljanje dolazim sa učinkom od tri gola i dvije asistencije u ovosezonskoj Premijer ligi BiH i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje selektora Sušića. Vjerujem kako ćemo svi dobiti priliku za igru u Tuzli – kazao je za kraj razgovora Goran Zakarić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.