NOGOMET

Mourinho i Guardiola se sukobili u Nyonu!

Veliko rivalstvo

(F. Me.)

5.9.2014

Dvojica trenera na trenerskom forumu u Nyonu pokazali su da njihovo rivalstvo još traje iako je riječ bilo o bezazlenoj temi.

Iako više ne dijele istu ligu Primeru, Chelseajev i Bayernov trener, Jose Mourinho i Pep Guardiola i dalje gaje veliko rivalstvo jedan prema drugome što su i pokazali na neuobičajenom 'neutralnom' terenu u Švicarskoj.

Dvojica, između ostalih, sudjeluju na trenerskom forumu u Nyonu na kojem su i ostali treneri velikih evropskih klubova poput Ancelottija, Kloppa, Beniteza, Inzaghija i Enriquea, no ni ovdje nisu propustili priliku da se razračunaju, prenosi "Goal".

Mourinho i Guardiola verbalno su se zakačili zbog benigne stvari poput uvođenja mogućnosti da se travnjaci polijevaju vodom prije početka utakmica. Portugalski i katalonski trener oko te teme se nisu složili, a razmirice su se nastavile i nakon sastanka na hodnicima.

Neobična svađa izazvala je podsmijehe prisutnih, no ovaj slučaj pokazao je kako njih dvojica i dalje imaju nerazrješene računa iz vremena Reala i Barcelone, a koliko je se Special One uzrujao pokazao je napustivši UEFA-in forum.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.