NOGOMET

Messijeva tajanstvena povreda

Preopterećeni aduktor ili nešto drugo

(M.C.)

9.9.2014

Barcelona je u nedjelju objavila da Lionel Messi zbog preopterećenja aduktora desne noge neće igrati za Argentinu prijateljsku utakmicu s Njemačkom, čak i da je upitan za idući Barcin ispit: prvenstveni ogled s Athleticom iz Bilbaa iduće subote.

No, novinar Mundo Deportiva Oriol Domenech otkrio je da je Messi igrao u trening-utakmici između Barcelone i Barcelone B, koju je u četvrtak organizirao Luis Enrique! Jedino što je s te utakmice procurilo je da je Luis Suarez zabio dva gola, te da su Messi i Iniesta radili posebno, bez lopte, prenosi goal.com.

Ali Domenech je otkrio da je Messi na toj utakmici postigao tri gola, te imao jednu asistenciju!

Ko laže? Jučer poslijepodne Barcelona je priopćenje:

"Liječnik argentinske reprezentacije Daniel Martines i odgovorni procijenili su da Messi osjeća nelagodu u aduktoru desne noge. Primjetan je napredak, nelagoda je sve manja i oporavak se nastavlja sve dok igrač ne bude posve spreman da se priključi momčadi."

Poslano je to u 19.15 sati, a Messi je od 18.30 bio na terenu, i igrao.

Barcelona se brine o najboljem igraču i štiti ga od teže ozljede, a ni argentinski se savez ne bi bunio da ga poštedi prijateljske utakmice. I zato stoji pitanje čemu to skrivanje, zato se otvara priča tko tu laže. Nepotrebno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.