NOGOMET

Sušić: Iz sljedeća dva meča radije bih dva boda nego tri?!

Selektor BiH o kvalifikacijama za EURO

(F. Me.)

19.9.2014

Nakon sastanka sa vodstvom Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine selektor reprezentacije Safet Sušić našao se pod "rafalnom paljbom" brojnih predstavnika medija koje je prije svega zanimalo o navodnom ultimatumu koji je postavljen Sušiću za ostanak na klupi reprezentacije. Navodno, predstavnici N/FS BiH traže svih šest bodova od Sušića i igrača, piše "Goal".

VEZANA VIJEST Zvanično: Sušić ostaje selektor!

"Ma koji ultimatum? Šest bodova iz dvije utakmice? Ako netko može to garantirati ja mu odmah prepuštam mjesto! Rekao sam da nam treba 17, 18 bodova. Sad da mi netko kaže, ja bi sad uzeo odmah tri boda iz te dvije utakmice... Zapravo radije bih dva boda, bolje dvija remija, umjesto jedne pobjede i jednog poraza", rekao je Sušić.

"Ne treba pretjerivati, bit će teže nego što smo zamislili, ali i dalje imamo itekako velike šanse završiti na nekom od prva dva mjesta u grupi. Najveći nam je problem što nam neki igrači koji su bili nosioci igre ne igraju puno u svojim klubovima. Također, nemamo tako bogat fond igrača pa nam i ozljede predstavljaju problem. No, ne mislim pozivati neke sasvim nove igrače i ne razmišljam nepozivanju onih koji su dosad bili jer bi ih time praktički optužio za ovaj poraz. Istina je da su spomenute neke kazne i za mene i za igrače, no ništa nije odlučeno, a ja smatram da smo već itekako kažnjeni, zar ne", zaključio je selektor Zmajeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.