NOGOMET

Uznemireni Realovi protivnici: "Ronaldo je motiviran i u sjajnoj je formi"

Kraljevski klub je u posljednje tri utakmice upisao tri pobjede s gol razlikom; 18:4

(N. K.)

24.9.2014

Real je u posljednje tri utakmice upisao tri pobjede s nevjerojatnom gol razlikom; 18:4! Veliki posao u gaženju protivnika odradio je Cristiano Ronaldo koji je u te tri posljednje utakmice, protiv Elchea, Deportiva i Basela, postigao osam pogodaka, a dodao je i dvije asistencije.

To je dovoljan razlog da se Carlu Ancelottiju vrati osmjeh na lice. Njegova ekipa skočila je privremeno na 4. mjestu u Primeri, a Real je uvjerljivo najubojitija ekipa lige.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv Elchea. Kontrolirali smo dobar dio utakmice, a posebno me veseli kako smo reagirali nakon primljenog pogotka. Ova ekipa je definitivno u boljem fizičkom stanju nego što je to bila protiv Atletica, rekao je Ancelotti.

- Čim ste fizički moćniji, odmah je lakše igrati, nadodao je italijanski stručnjak.

Naravno, Ancelotti je morao pohvaliti i svog najboljeg igrača, koji je protiv Elchea zabio četiri pogotka.

- Ronaldo ne voli kada je okrenut leđima prema golu. On se voli ubacivati u međuprostor, izuzetno je brz i teško ga je čuvati, rekao je trener Reala, prenosi index.hr.

- Njemu je trebao jedan kratki period da postigne optimalnu formu. On je discipliniran i veliki profesionalac. U odličnoj je kondiciji, motiviran je i zabija golove, za kraj će Ancelotti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.