NOGOMET

Wenger: Ne žalim što sam odgurnuo Mourinha

Nakon meča Arsenala i Chelseja

(M. C.)

6.10.2014

Arsene Wenger ni u 12. okršaju nije uspio dobiti Josea Mourinha. Chelsea je na Stamford Bridgeu svladao Arsenal 2:0 nanijevši još jedan težak udarac francuskom treneru. 

- Bila je izjednačena utakmica, ali na kraju dana, oni imaju financijsku moć, koju su efektno iskoristili uzevši igrače poput Diega Coste i Edena Hazarda. Naš vratar nije bilo na većim mukama od njihovog. Imali smo više udaraca i promašenih prilika. Izgubili smo zbog detalja i nismo imali sreće, rekao je Wenger, koji je imao bliski okršaj s Portugalcem, kojeg je u jednom trenutku odgurnuo:

- Izašao sam iz svojeg prostora jer nisam bio zadovoljan jednim startom i htio sam vidjeti što se dogodilo. On je stajao ispred mene bez ikakve najave. Ne žalim što sam ga odgurnuo. Zašto bih morao žaliti, upitao je trener Arsenala, prenosi goal.com.

Wengera su zasmetale Mourinhove opaske.

- Jose kaže da smo trebali završiti s osam igrača na terenu, a ja sam mu uzvratio. Ne znam kako je Gary Cahill završio utakmicu, kako je to učinio Branislav Ivanović te Oscar", rekao je Francuz, čija momčad ima velik zaostatak za vodećim Chelseajem:

- Zabrinjavajuće je što zaostajemo devet bodova za njima jer ispred nas su kvalitetne momčadi, ali nastavit ćemo se boriti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.