NOGOMET

Hadžić: Nemam veze sa Sušićem

U novom broju „Avazovog Sporta“ čitajte

Redakcija

6.10.2014

Kako to kod nas biva, kada je Anel Hadžić konačno debitirao za Zmajeve, stidljivo, a potom uoči svakog okupljanja stizale su prozivke „forumaša“ na adresu selektora što zove Hadžića.

Anel je za naš list otvorio dušu, pričao o svemu što ga tišti, o suzama nakon prvog poziva, o nastupu u Brazilu...

- Drago mi je da o tome mogu pričati. Boli me kada se pišu neke stvari koje ne stoje. Premda sam kao nogometaš naučio da i te stvari otrpim, mojim roditeljima to najviše smeta. Dakle, moj odnos sa Sušićem je profesionalan, onakav kakav treba biti na relaciji selektor-igrač.

A, sa njegovim bratom Sejadom... Da li Vam je on menadžer?

- Te priče nemaju nikakve veze sa istinom. Ja sa Sejadom nikad nisam popio kafu. I sada kad  bih ga sreo ne znam da li bih prepoznao da je on. Neugodno mi je, koliko što se moje ime povlači, toliko i zbog Sejada i samog selektora – kaže Hadžić čiji kompletan intervju možete pročitati u novom broju „Sporta“.

U Cardiffu preko 500 navijača uz Zmajeve

navijaci946

Naši najbolji fudbaleri u Cardiffu protiv Velsa će imati podršku s tribina, kao i na svakoj utakmici.  

 - Dobili smo 500 ulaznica za naše navijače, ali moguće je da su ih neki od njih kupili i direktno. Svakako, očekujemo veliku podršku, kao u uvijek. Naši navijači su uvijek bili snažan vjetar u leđa Zmajevima - kaže generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković.

Mirsad Đonlagić, član KSBiH i FIBA

Samo bi se lud čovjek odrekao Nurkića

mirsad-djonlagic946

Mirsad Đonlagić, član FIBA-e koji ujedno obavlja funkciju i člana Predsjedništva KSBiH, kaže da savez nije u kontaktu sa košarkašem Denvera Jusufom Nurkićem.

- Nemamo kontakata sa njim, isto onoliko kao ni sa jednim drugim košarkašem. Koliko imam informacija, što mi je posebno drago, da se on dobro uklopio u sastav Denvera Nuggetsa i kvalitetno radi. Naš cilj je da on i naredne godine bude u reprezentaciji na pripremama za Evropsko prvenstvo, kao i svaki drugi naš košarkaš. Samo bi se lud čovjek odrekao košarkaša kao što je on – kaže Đonlagić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.