NOGOMET

Kovač: Zaslužili smo pobjedu, ali me sram zbog navijača

Selektor misli da je Hrvatska zaslužila pobjedu

Fena

17.11.2014

Hrvatski nogometni selektor Niko Kovač nakon remija protiv Italije (1:1) izjavio je da je Hrvatska zaslužila pobjedu, ali da ga je stid zbog pojedinih hrvatskih navijača koji su pravili nerede.

- Zadovoljan sam, ali i tužan zbog propuštenih prilika. Mislim da smo zaslužili pobjedu i svaka čast igračima. Znali smo da će biti teško, ali nismo očekivali da će se Talijani toliko povući. U dobroj smo poziciji, imamo 10 bodova, ali još ćemo se morati namučiti da izborimo Euro, kazao je Kovač za HTV.

Što se tiče divljanja hrvatskih navijača, selektor Kovač je kazao: "Sram me je zbog ovoga, hrvatski narod nije takav. Zbog ovakvih stvari gubimo ugled u svijetu. Ovo nije prvi put i to nije slučajno, pa se nadam da će odgovorni učiniti sve da se to više ne ponavlja. Izvinio sam se Talijanima i još jednom im se izvinjavam".

Ivan Perišić je istaknuo kako je 'hrvatska reprezentacija loše ušla u utakmicu, no potom je sve do prekida držala konce igre'.

- U prvih 15 minuta smo odigrali malo lošije, no kasnije smo držali sve konce igre. Žao mi je što u samoj završnici nisam iskoristio sjajnu priliku, kazao je Perišić koji je prokomentirao i nemile scene s tribina.

- Nadam se kako hrvatski navijači više neće stvarati ovakve probleme i kako više neće biti takvih scena. Italiju je spasio prekid, jer su tokom pauze posložili redove.

Domagoj Vida smatra kako je prekid spasio Italiju od poraza.

- Igrali smo dobro, bili smo bolji i da nije bilo prekida možda bi pobijedili. Navijači su nas 'zeznuli'. Neka takvi navijači više ne dolaze na utakmice, naglasio je hrvatski stoper.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.