NOGOMET

Salihović i Gomez večerali zajedno, videosnimak novi hit na društvenim mrežama

Bh. reprezentativac uzburkao javnost u SAD-u

Autor:A. Vr.

7.1.2015

Bh. reprezentativac i igrač njemačkog Hoffenheima Sejad Salihović praznike je proveo u Dubaiju, a isto je učinila i mlada američka pjevačica i glumica Selena Gomez.

Slučajno ili ne, sreli su se i proveli neko vrijeme zajedno. Fotografija nasmijanih i sretnih ''novih prijatelja'' jučer je zaintrigirala mnoge.

Salihović je imao priliku upoznati popularnu pjevačicu, a sliku s njom kako jašu kamilu objavio je na svom Instagram profilu, što je izazvalo brojne komentare u nekim američkim medijima.
Vezana vijest: Zmaj zbunio Amerikance: Niko ne zna ko je zgodni momak sa Selenom Gomez?!

Danas se pojavio i zanimljiv video na kojem se vidi da Sejad i Selena druženje nisu počeli i završili baš tako brzo. Na videosnimku vidi se i da su večerali zajedno.

Uz sve to, u cijelu ''priču'' uključili su se i američki mediji koji su uskoro otkrili identitet zgodnog mladića u Seleninom društvu. Krenule su špekulacije o navodnoj vezi, ali je Zmaj sve to demantovao.

"Upoznali smo se preko prijatelja. Zajedno smo učestvovali na safariju i ništa više od toga", rekao je Sejad Salihović u svojoj izjavi za Bild.

Uvjerite se sami zašto je ovaj video za kratko vrijeme postao hit na društvenim mrežama u SAD-u...

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.