NOGOMET

Nasri okončao reprezentativnu karijeru

Razočaran odnosom selektora Deschampsa i francuskog saveza

Autor:(D. K.)

12.1.2015

Razočaran odnosom selektora Didiera Deschampsa i francuskog saveza prema njemu, Samir Nasri odlučio je završiti svoju reprezentativnu karijeru.

- Istina je, čak i ako dođe do smjene selektora, napustit ću reprezentaciju. Moja odluka je konačna. Imao sam samo jedan san u djetinjstvu, a to je bilo nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Zbog različitih razloga propustio sam dva Mundijala. S tim se ne mogu pomiriti - otkrio je igrač Manchester Cityja, piše Goal.com.

- Didier Deschamps? Pokušao sam razgovarati s njim, ali nije želio. Imamo istog agenta i mislio sam da će mi to olakšati situaciju, no nije i to poštujem. Nakon što je objavio popis igrača za prijateljsku s Holandijom u martu 2014., posljednju utakmicu uoči SP-a, razgovarao sam s našim agentom i pitao ga zašto ne igram. Odgovorio mi je kako Deschamps ima problem s mojim ponašanjem - rekao je Nasri.

- Želio sam se sastati s njim kako bi izgladili nesuglasice, te ga pitati tko je bolji od mene na mojoj poziciji. Ipak je riječ o SP-u, bio sam spreman učiniti sve! - dodao je Nasri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.