NOGOMET

U utorak ekipa putuje u Medulin

Vitez počeo sa pripremama

S.P.

15.1.2015

Nogometaši Viteza današnjom prozivkom, koju je na gradskom stadionu izvršio trener Ante Miše, počeli su pripreme za proljetni dio sezone. Okupljenim igračima i trenerima su se obratili predsjednik Slaven Garić i novi sekretar Stipe Badrov.

U stručnom štabu saradnici Mišeu ostaju treneri Veseljko Petrović i Robert Perković. Za sada su klub napustili Tomislav Čuljak koji je prešao u Osijek, golman Aleksandar Živković koji traži angažman u Njemačkoj, dok je Armin Imamović sa klubom postigao sporazumni raskid ugovora.

vitez-prozivka1

Tako su prvi trening obavili Goran Jurić, Haris Hećo, Jasmin Smriko, Ivan Livaja, Vedran Vidović, Armin Kapetan, Toni Livančić, Andria Petrović, Mladen Jurčević, Stipe Miloš, Dragan Jurčević, Sanel Alić, Toni Pezo, Filip Perković, Petar Kovač, Josip Šantić, Mateo Šafradin i Ante Hrkač. Napadač Ante Pinjuh je bio opravdano odsutan, dok su pripremama priključena tri juniora i dvije prinove iz niželigaških klubova.

vitez-prozivka3

Kako je naveo trener Miše prvi dio priprema Vitez će obaviti na terenima u gradu, a već u utorak ekipa putuje u Medulin gdje će na međunarodnom turniru odigrati tri utakmice.    

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.