NOGOMET

Dva gola Armina Hodžića u pobjedi zagrebačkog Dinama nad norveškim Oddom

Prijateljski susret u Španiji

Autor:(D. K.)

27.1.2015

Zagrebački Dinamo je u drugoj pripremnoj utakmici na pripremama u španjskoj La Mangi bez većih problema sa 4:0 svladao norveški Odd. Riječ je o vrlo zanimljivoj ekipi koja je proteklu sezonu zaključila na 3. mjestu, te stigla do finala norveškog Kupa. A i ekipi koja danas nije uspijevala parirati modrima...

Zoran Mamić u prvom je poluvremenu na teren poslao nominalno "najjaču" postavu, u rezervi je ostavio tek oporavljenog Ademija, piše Goal.com.

Dinamo je dominirao u prvom dijelu, a najjača modra figura u prvih 45 minuta ponovo je bio Ante Ćorić. Mladi veznjak učestvovao je kod oba gola Dinama u tom periodu igre, a nekoliko je puta neviđenom lakoćom nizao svoje čuvare kroz sredinu igrališta. No, Ćorić se kasnije malo i "opustio", pa i izgubio dvije lopte.

Dinamo je do vodstva stigao u 24. minuti. Ćorić je kombinovao po sredini igrališta, na lijevoj strani odigrao za Pivarića koji prizemnom loptom na vrhu peterca pronalazi Henriqueza. Čileanski napadač u klizećem je startu matirao norveškog vratara Rossbacha. Deset minuta kasnije bilo je 2:0. Ćorić je sada ubacio iz kornera s lijeve strane, a Fernandes neometan nogom sa sedam metara zatresao mrežu Norvežana.

Zoran Mamić očekivano je na poluvremenu izmijenio cijelu ekipu, na terenu je svih 90 minuta ostao samo Jeremy Taravel. No, on je u nastavku zaigrao na lijevom boku. Vrlo dobro, čak je i asistirao za treći gol modrih. Taravel je idealno ubacio s lijeve strane, Hodžić u maniru rasnog golgetera glavom pogodio za 3:0.

Mladi bh. napadač u posljednjim je minutama susreta pogodio i za 4:0. Mladi Fiolić ukrao je loptu Norvežanima na desnoj strani, idealno poslužio Hodžića koji pogađa praznu mrežu za konačnih 4:0.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.